Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hajde i nekako što se osjećam kao dam imam (bar par) godina manje, nego što se nekad i zaboravim (češće pogledati u ogledalo, dokumente ili šta li već)...neki dan na nekoj obuci kažem kolegi : "vidi sve mlađarija, samo u prvom redu dvije starije žene", kad ono kasnije puf - obje mlađe od mene)
I meni zbog ovoga bude često neprijatno. Ja sebe očito percipiram dosta mlađe nego što izgledam realno I onda često ljude za koje poslije saznam da nisu puno, nisu nikako, pa i da su mlađi počinjem persirati i obraćati im se sa onim nekim dužnim poštovanjem prema starijim osobama
hajde i nekako što se osjećam kao dam imam (bar par) godina manje, nego što se nekad i zaboravim (češće pogledati u ogledalo, dokumente ili šta li već)...neki dan na nekoj obuci kažem kolegi : "vidi sve mlađarija, samo u prvom redu dvije starije žene", kad ono kasnije puf - obje mlađe od mene)
I meni zbog ovoga bude često neprijatno. Ja sebe očito percipiram dosta mlađe nego što izgledam realno I onda često ljude za koje poslije saznam da nisu puno, nisu nikako, pa i da su mlađi počinjem persirati i obraćati im se sa onim nekim dužnim poštovanjem prema starijim osobama
Jednu gospođu sam smatrala starijom od sebe, već dugo godina ...a on a meni neki dan reče, nešto u priči, znate vi to, niste vi puno stariji od mene Nije meni što sam ja starija, nego što ona to misli
Ja imam 25, i poslije poroda bila sam najstarija u sobi na porodiljnom, samnom su lezaje djevojke(djevojcice) 92 i 95 godiste. Kad sam se ja frapirala na tu cinjenicu, rekli su mi nije to tako strasno, cesto imaju porodilje i mladje 96, pa cak i 97 godiste ... A ja se osjecala pravo mladom za
pa šta vam se desilo pa se odlučiste za brak tako mali (namjerno ne kažem mladi)?! nisu vam dali da idete na more sami, šta li?!
Godine nisu presudne za brak, kao ni zabrane, ograničenja i slično. Najčešće je ljubav ključna. Nama se desila neplanirana trudnoća koja je ubrzala naše planove za par mjeseci, ali nam je predivno. Uostalom, tema su naše godine, a ne razlozi stupanja u brak
Godine nisu presudne za brak, kao ni zabrane, ograničenja i slično. Najčešće je ljubav ključna. Nama se desila neplanirana trudnoća koja je ubrzala naše planove za par mjeseci, ali nam je predivno. Uostalom, tema su naše godine, a ne razlozi stupanja u brak
Ja imam 25, i poslije poroda bila sam najstarija u sobi na porodiljnom, samnom su lezaje djevojke(djevojcice) 92 i 95 godiste. Kad sam se ja frapirala na tu cinjenicu, rekli su mi nije to tako strasno, cesto imaju porodilje i mladje 96, pa cak i 97 godiste ... A ja se osjecala pravo mladom za
i meni je ovo bilo čudno mislim da sam i ja bila najstarija medju njima no ne bi se mijenjala, ima duh ko da mi je 20 :D
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.12.2013 12:20:16 >
potpisala bih obje ko zna ..mozda smo mi ta evergreen generacija
A mene nervira što izgledam mlađe, niko me ozbiljno ne shvata I niko me ne persira, čak ni puno mlađi od mene. I prodavačice u radnjama mi se obraćaju sa : Izvoli, dušice" kao da imam 13 g, a hebeš sve ako nisu mlađe od mene. Nikad mi se niko nije obratio sa "Gospođo", a g-đa sam skoro 10 godina