Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Na slici se vidi da si mlada, ali ja sam mislila da si starija To je zato sto ja sebi uvijek nacrtam osobu u glavi onako kako mislim da izgleda na osnovu postova, avatara, i nadimka
Stvarno je mlada mašallah,i ja sam mislila da je starija na osnovu postova.
ja imam 29 punih... i čekamo bebu...imam 8 godina staža iza sebe a uskoro nadam se i pravni fakultet....mogu reći da mi je to sve tako brzo proletilo...starimo pomalo ali sigurno šmrc...kažu mi da izgledam mlađe pa me to tiješi...kako bi mi u istri rekli lita pasivaju....
aaa kakve su to rijeci sa 29 godina Ja imam 40 g i bebu od skoro 8 mjeseci... i osjecam se divno... ne starim jer necu nikad ostariti ma koliko godina imala ..