Visnja RR -> RE: Prva rijec je... :) (28.3.2009 20:10:05)
|
prebaceni postovi IZVORNA PORUKA: saso Veliki pozdrav Evo trazim ali ne uspjevam nikako da nadjem temu, koliko su vase bebe imale mjeseci kada su izgovorile prvu rijec.Dali je to bilo sa 6-7 mjeseci, mozda ranije ili kasnije? Ja imam malu bebaru kojoj je sada 6 mjeseci pa svaki dan iscekujem da nesto progovori,stalno joj ponavljam po neku istu rijec ali jos nista.Mozda je jos rano ,a mozda sam i ja pozurila[sm=smiley36.gif] Zasad jos uvijek samo aaaaa[sm=smiley1.gif] Pa eto ako nema vec otvorena tema pisite koliko su vase bebe imale mjeseci kada su prvi put izgovorile mama,tata,babo,nana,dedo itd... IZVORNA PORUKA: nina20 Moja curica je sinoć rekla EVO GA,a danas čitav dan galami i viče MA-MA,za 2 dana imat će 6 mjeseci IZVORNA PORUKA: dana3 citala sam puuuuuno tekstova pa i knjiga o razvoju beba i u svakoj od njih sam na kraju procitala da se svaka beba razvija u svom sopstvenom taktu tako da se ja puno ne brinem oko toga. moj sin je tek usao u 5 mjesec i za dan se poceo dizati da sjedi.juce nije znao ni mogao a vec slijedeci dan se podigao hvatajuci se za hlacice i dizuci noge IZVORNA PORUKA: idana_85 evo ga bas za nesto ili tek tako? rijad govori mama vec 1,5 mjesec,ali samo kad place. Zna reci nekada hej,auuu, joj, evo danas nesto govori ba, ali inace uglavnom vristi ili kad se cupka na koljenu pjeva aaaaa. Uskoro ce mu sest mjeseci
|
|
|
|