Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod mene stil dojevanja nekako varira od raspolozenja i prilike... u ormaru ima svega i svacega a najvise kaputica ( a ne znam koji ce mi djavo) i cipela... dogurla sam do 40.para... na prvom mjestu mi je udobnost... ne zelim biti rob modi ili stilu ...a s tim da sam po zanimanju dizajner...druga najvaznija sporedna stvar na svijetu mi je da prepravljam i mjesam stvarcice...doduse ne znam zasto bas ali idem iz krajnosti u krajnost sa bojama... od pastelnih do jarkih...sve..
a meni je ovaj sal na dva posta iznad pravi...def nesto sto bih ja nosila...
IZVORNA PORUKA: andji sexy stil(uske stvari,helanke,uski džins,sexy rublje,neizostavne štikle,haljine,suknjice) elegantni stil(suknje i sakoi,košulje,kompleti od tvida ili nekog drugog materijala,elegantne pantalone) sportski stil(farke,duksići,džemperi,patike,sportske majice,trenerke)
Sve ovo sto si nabrojala... i sve zavisi po razpolozenju... cak se mogu i stilovi mjesati.. ;)
koji sam ja stil onda biče lijevi... štikle ne nosim, imam sve cipele i čizme ravne...jedne su malo sa petom...a i to mi je sada previše....a nosila sam odjela do jučer...e sad ja sam stil spotsko elegantni...mi se para...