Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma ja se u kuci nesminkam,ali nosim kratko,pa me moj mm zeza jer postar kad dode uznese paket na treci sprat, a nasi prijatelji se zale na postare nece da im donesu do vrata,a mm kaze postari se raduju kad trebaju nama neto donijeti ha,ha
ma ja se u kuci nesminkam,ali nosim kratko,pa me moj mm zeza jer postar kad dode uznese paket na treci sprat, a nasi prijatelji se zale na postare nece da im donesu do vrata,a mm kaze postari se raduju kad trebaju nama neto donijeti ha,ha
jao odjeca to je za mene najvaznija sporedna stvar u zivotu jer ja jednostavno nisam raspolozena ako nisam obucena po mom ukusu i ako nisam nasminkana...rekla bi da je moj stil taj sexy osnovni dio odjece kod mene su preuske pantalone,uske majcice,korzeti,volim kratke suknjice (jedino kratke dolaze u obzir) i naravno stike i cizmice-sto duze volim one preko koljena , takodje jako volim da se sminkam iako pokusavam da nasminkana izgledam sto prirodnije jer tako voli MM, isto tako ne mogu izaci bez parfema i uvjek u torbici imam bar 2.Moj jedini problem je to sto je porodica od MM jako pobozna i kazu da moje preuske pantalone nisu pristojne...itd , a pored toga MM radi u inostranstvu pa pokusavam da sam sto pristojnia dok on nije tu ali kad dodje sve nadoknadim, jer znam da se njemu svidja moj stil, sta vise kad kupim tako uske pantalno on kaze jao sto su dobre trebas kupiti jos jedne . Da ne zaboravim uvjek na sebi imam sexy ves jer sav je takav u ormaru...
takodje volim losine,kremice,sprejeve za tijelo,puder za tijelo i sve slicno ali isto tako i nakit (sve vrste)
i ja se osjecam dobro kad se nosim po mom stilu tj.samo usko,kratko,a za ves da nepricam.mm voli kad za njega obucem nesto takvo pa mi kupuje haljinice samo za njega i poseban ves jeli se i vama to desava
Dina 89 zakon si,kako si to slatko opisala,baš sam se smijala dok sam čitala a pronašla sam i sebe u mnogo čemu,bravo,volim žene koje drže do sebe mada i one koje to ne rade opet poštujem,svako zna šta radi u svom životu
Dina 89 zakon si,kako si to slatko opisala,baš sam se smijala dok sam čitala a pronašla sam i sebe u mnogo čemu,bravo,volim žene koje drže do sebe mada i one koje to ne rade opet poštujem,svako zna šta radi u svom životu
hvala usput tema je super drago mi cuti da ima jos mnogo zena poput mene
Ja vozarim svaki dan na posao pa zbog busa sam na poslu uvijek u farmerkama, a gore su džemperi, majice, košulje, mantil, sako ili sad kaput, dok se mimo posla oblačim elegantno. Raja na poslu se obično iznenade kada me vide u gradu i pitaju je li to ista osoba. Na posao se nikad ne šminkam, dok van posla maskara i karmin, sjaj za usne su jedini.
Ja sam danas išla tražit farmerke,ostavila mm na sat sa sergejom,i ja i prijateljica obišle par butika.I našla sam jedne,tamniji džins,cigaret nogavice,naravno 26ca ,jedva sam našla taj br.Zadovoljna sam kako mi stoje,farke su meni zakon i srne helanke ili one debele crne štrample kao helanke,i zima može da počne mada rado nosim i ovu balon suknju,topla je a i jednostavniji model,za dana
Zene- posto sam kupila nove cizmice odmah sam se zadala u isprobavanje raznoraznih kominacija...I onda sam skontala da imam problem...Imam mnogo haljinica (koje ugl. nosim preko farmerki), majica i tunika sa dekolteom...koje su mi super stajale...medjutim kako su mi grudi od dojenja naglo...nadosle ...sada to izgleda uzas! Kako da to rijesim? Postoji li nesto kao top koji bi mozda mogla obuci ispod odjece pa da mi se sise ne vide onako ofirno?
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Kako mi rolke nece smetati pri dojenju? Mislis da zadignem haljinicu/ majicu pa tako? Pa to mi i jeste problm jer dojim ugl. tako sto malo spustim majicu pa rolke nikako ne mogu da nosim...a i bilo bi mi brate vruce. Uh- al ga ja komplikujem . Da bar mogu naci normalne potkosulje...pa da samo njih obucem negi i stim imam problema.. Hvala ti u svakom slucaju .
Amrino jednostavnija crna košulja preko te haljinice i tunikice na bretele idu super,i kad trebaš podojiti samo raskopčaš par dugmiča,može i neka druga boja osim crne,ali ona se kombinuje uz sve....po želji,još ako voliš te džidže staviš neku u boji tunikice ili haljionice i PUN POGODAK.To je ponekad i moj stil
Hvala andji- probat cu. Morat cu nesto jer ovako mi ne moze pola stvari...mislim moze ali izgleda uzasno vulgarno...sve "iskipi"...Ni sanjala nisam da ce to nekad da mi se desi . Skontala sam da je "ispod" a ne "preko" .
Hamza 27.02.2008 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii...
Slike koje je postavila Amela RR - otprilike moj stil. Samo što sam sad u 4 mj. pa sve već počinje da gubi liniju, a štiklice sam već primorana da zamjenim za manju petu .