Anoniman -> RE: Klinički Centar Univerziteta bolnice Koševo (5.12.2008 16:32:25)
|
Eh drage moje i ja sam ore bila u septembru Asja imala stomačni virus i povraćala,užas,mi smo dobile jedan veliki krevet pa sam spavala sa Asjom,sestre su skroz ok,pa i doktori nisu loši,ali ja sam gore vrištala tražim posteljinu da promijenim kažu nema,ma ja sam stalno drobila. Ima jedna dr.Aida,visoka,crna na kratko ošišana,e ona je došla u sobu da vidi jednu bebu i pogledala je i karton joj,moju nije ni pogledala,zašto? pa zato jer mene lično ne poznaje pa sam joj manje bitna,ali ne ja sam haos napravila takav da je svako jutro nakon toga moja bebica bila pregledana i nedaj Bože dragi da ikada više gore odem ni ja niti bilo koja majka. Dr.Danka i Dr.Almir su zaista korektni,ali uopšteno dok im ne vrisneš nema te nigdje. Grozno a o uslovima ne mogu ni pričati,one koje su bile one i znaju,ali zaista trebalo bi Bakiru napisati jedan mail da vidi gdje su išle i gdje idu te silne donacije za pedijatriju,meni je došlo da im odnese par posteljina,bijeda i jad.
|
|
|
|