Amam
|
Kako ja radim u 3 smjene,svake sedmice mi dodje drugaciji raspored: 1 sedmica ja ustajem u 5 i 30h,jutarnja higijena oblacenje,sminkanje sabah i izlazim oko 6 i 10h,vozim do drugog grada,i na poslu pijem kafu.Mm ostaje s djecom i budi A u skolu oko 6 i 45,ona se oblaci sama,ja joj noc prije pripremim sta ce obuci,isprati nju u skolu,jos malo odkunja,u tome ustaje E,njega presvlaci,hrani vodi teti i ide na posao i za drugim svojim obavezama. ".sedmica ustajem oko 6 i 30,higijena,oblacenje sabah,sminkanje,izvlacenje A iz kreveta,pravljenje uzine za skolu,trpanje plazme ili neke plocice njoj u usta i vozim ju do skole,ja produzim na posao. 3.sedmica druga smjena,ponekad odspavam do E budjenja,a mm sprema A za skolu,ponekad ustanem ja,higijena sabah,izvlacenje Aiz kreveta,spremanje uzine,ispacam ju u skolu,ja kuham kafu,i pijem sama ako mm nije budan,ako je,i on sa mnom,stavim nesto da se kuha za rucak,pripremim dorucak,E se ustaje,voli da se mazi u krevetu i onda odlezimo nekih 1/2h svih troje,onda ustaje,on voli gledati crtice,ja i mm doruckujemo,poslije jedno hrani njega,a drugo kucu posprema,rucak je gotov,spremim E za odlazak teti,spremim sebi rucak za ponijeti i izlazimo oko 12h sve troje a A se vraca iz skole . Vikendom mm izlazi ranije iz kuce 8 i 30,tako da vecinom ustajemo oko 7 i 30h-8h pijemo kafu i on odlazi ja ostajem s djecom,ukoliko sam prva smjena subotom on ustaje rano i vodi ih do sveki,tamopije kafu,a djeca doruckuju...valjda