Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Umjetnicka galerija nase djece 14.6.2013 8:02:10
Mya_81 RR
Bas me je nasmijala slika Pravi umjetnicki apstraktni izricaj Ali bar nisam zabrnuta jer moja prema crtanju bas nema neku sklonost, mislim voli crtati ali je to zesca asptrakcija
RE: Umjetnicka galerija nase djece 14.6.2013 8:44:31
Visnja RR
njen rad na koji sam jako ponosna i vjerovala da će biti nešto od nje međutim bila je to početnička "umjetnička sreća". više nikad nije imala živaca a uradi kompletno do kraja a taj smo skoro dva sata radili...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 14.6.2013 8:45:12 >