dzeni_nl -> RE: Bebin plac :( (13.1.2011 12:58:22)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: dzeni_nl Ma nije Lejla, ja sam imala gripu i mm u isto vrijeme, ali na nju hvala Bogu nije preslo. Kihne ponekad i zakaslje se kada joj pljuvacka zaglavi, jer ne stigne da guta. Ujutro kada se tek probudi nosic joj bude malo zacepljen, ali dok jede i on se regulise, to pripisujem suhom zraku u stanu, a tako mi je i doktor rekao kada sam pitala. Ovo nam se bas prvi put desilo i tako naglo, da sam bas zabrinuta, jer ne znam o cemu se radi. Ona jos uvijek spava pa cu da vidim kakva ce reakcija biti kada se probudi. Moja ovako isto, svako jutro nosic zapusen pomalo, i ocisti se cim doji i malo se razbudi! I ja kontam da kazem Dr iduce sedmice kad budemo isli na vakcinu da obrati paznju da ne bi bila ne daj Boze kakva prehladica podmukla. Samo sam htjela da ti pruzim malo podrske, ja pojma nemam sta bi moglo biti, jedino mi to sve lici na zubice. Ljubi nam krofnicu nasu, proce valjda sve brzo, dusa draga... Hvala ti Iman puno, evo je se probudila, prducka i smije se sto me izradila ko levata. Znaci da je najvise bilo do sna sto se nije dovoljno naspavala. Ali mi nije jasno kako se toliko unervozila,, jer sam pokusavala da je uspavam i nece samo place. Iman ja sam pitala i poslusala joj pluca kaze da su cista, a to sto se nosic zapusi ujutro je od suhog zraka. Sta sam sve pokusavala da osvjezim zrak, al nista ne pomaze. I ja kad se tek probudim sve mi bude suho, a kako tek njoj nece biti. Ljubi i ti Iman od nas[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|