Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 2.12.2008 10:50:47
Koalinka
Draga Pingpong, mislim na tebe svakodnevno. Svako od nas ko je ili osjetio imalo problema u trudnoći ili jednostavno ima dijete, ne može a da ne saosjeća s tobom i tvojom situacijom. Od srca ti želim da sve izađe na dobro i da ma kako teško ovo iskušenje bilo za tebe i TM, iz njega izađete jači, snažniji.... Molim Boga da ti olakša.......
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 11:44:10
lamama
Sretno ti i da sve bude uredu, nadam se da su doktori imali krivo, pusa.
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 13:31:36
Anoniman
Da sam mogla, javila bih vam se već iz nekog internet kluba
MOJA BEBICA JE SASVIM NORMALNA!!!
Dr. Divanović je definitivno najtemeljitiji doktor kojeg sam srela!!! Iako mu nisam ništa govorila o Jadrankinoj dijagnozi, DOSLOVNO tri puta je mjerio i moždane komore i glavicu, srce, i ostale organe i ustanovio da je bebica normalnih dimanzija!!! 4D nismo mogli uraditi jer je malena bila nezgodno namještena pa je samo uradio jedan detaljan UZ. Bio je naročito detaljan upravo zbog toga što sam mu rekla da sam dosad vodila trudnoću u Domu zdravlja! Mislila sam mu na kraju pregleda reći sve, ali sam se zaista uvjerila da je bio temeljit....pogotovo jer je sve vrijeme govorio šta radi i šta mjeri: "Moždane komore uredu" (to je ono što je najviše zvonilo u mojoj glavi i što mi je bilo najbitnije) Pogotovo što ih je tri puta mjerio!!! Pošto sam mu rekla da sam dosad vodila trudnoću u Domu zdravlja, pitala sam ga da mi predloži nekog doktora na GAK-u koji bi nastavio da mi vodi trudnoću(s obzirom na moždani udar koji sam imala) i on je između ostalih spomenuo dr. J. Dizdarević!!! Sutra idem njoj na redovnu kontrolu...neću joj govoriti ništa za dr. Divanovića, ali šta god mi kaže neću joj vjerovati...izgurat ću ovu trudnoću kod nje, a onda "Zbogom, Jadranka!!!" Hvala vam puno na vjeri i riječima podrške! Sada možemo zatvoriti ovu temu i od srca želim da je nikad više niko ne otvori i ne prođe kroz agoniju kroz kakvu sam ja prošla. Nevjerovatno!!! Ja sam svoju curicu već oplakala, oprostila se od nje...a ona je sve vrijeme bila uredu. Hvala dragom Bogu!!! Puno vas vole i ljube Pingpong i njena ljepotica!!!
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 13:34:22
Anoniman
HVALA BOGU DRAGOM, JUHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! JAO KAKO SAM SE OBRADOVALA! SORRY NA VELIKIM SLOVIMA, ALI STVARNO SE DEREM JER SAM RADOSNA! HVALA BOGU!!!
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 13:35:28
Malaja
Divne vijesti Hvala Bogu pa je sve u redu. Uživaj u svojoj trudnoći. Ti si samo jedan primjer kako treba poslušati više mišljenja prije nego što se čovjek odluči na neki korak. Tako mi je drago da je sve ok
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 13:37:58
selma2008
Stvarno si me obradovala iako sam citavo vrijeme vjerovala da je sve u redu. Tebi i bebi od srca sve najbolje i stvarno mi je zao sto si to sve pretrpila a doktorica je grozna i sve ce tako biti dok ne budu morali odgovarati za ono sto kazu mislim da se nebi tada bezveze razbacivala sa dijagnozama nego bi dvaput razmislila prije nego sto bilo sta kaze
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 13:42:12
mamin sin
Kako si me obradovala! Suuuuuupeeeeer! Kako su samo brzopleti u dijagnozama! Ma ne moras ni tu trudnocu iznijeti kod nje. Nista te ne veze...Promijeni dr-a, ako zelis idi kod dr. Masica u Opću bolnicu, odlican je...Ja znam da se njoj ne bih vracala, samo da te, ne daj Boze, jos sa svojom nekom "dijagnozom" nasekira...
RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju 3.12.2008 14:05:32
liebevoll
Pingpong, vec nekoliko puta sam navracala na ovu temu da vidim ima li kakvih vijesti od tebe. Kada sam procitala da je sve u redu, sva sam se najezila, presretna sam zbog tebe, tvog muza i curice!!!! Ma ne bi ona udarala tako jako da joj je, ne daj Boze nesto!!! ;))) Puno, puno srece ti zelim, draga moja!!!!!