Finepex -> RE: Djevojka zaprosila momka javno - šta mislite? (26.4.2015 19:08:34)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Finepex A u slucaju da je djevojcica, zamisljala je nas prvi susret, tj sa zetom. Gore nego ispiticanje u p.jedinici. Ko sta gdje, i u slucaju da jedan clan familije "nevalja" ili ima neku "mrlju" iz proslosti, uhvatila bi se toga, kao da je svetinja. Jer ja moram sve znati. [sm=smiley36.gif] I pocela bih sa svojim "analizama" recenica. previse si ti opterecena kojecim...mislim ti to volis...valjda si mazohista [sm=smiley36.gif] ali opusti se malo, o zetu/snahi rasmisljaj kad bude vrijeme...i samo se upitaj sta ako sin dovede zeta ili scer snahu...kako bi tada [sm=smiley36.gif] u danasnje vrijeme sve varijante postoje [sm=smiley36.gif] Do toga nebi ni doslo. Svoju "mudrost" bih prenijela na dijete-u [sm=smiley36.gif] Mudrost "cuda penisa" ili "vagine". [sm=smiley36.gif] mislim da ti tu ne mozes puno uticati...sexualne afinitete svoje djece ne mozes mjenjati ali to je vec druga tema...oni mogu samo da izaberu nekog "adekvatnog" da ne "sramote" porodicu [sm=smiley36.gif] ali to je vec druga tema ...evo visnja nas ruzi [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] samo da kazem vjerovatno bih temu zapocela kao meni moji. [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|