Finepex
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: teacher75 Meni ovo ko u indijskim sapunicama da...on pita punca...a i onda punac ima onaj dramaticni pogled koji se ponavlja 10 puta u 30 sekundi...uz dramaticnu muziku...a onda mu se otkine osmijeh..pa izljubi zeta...jedva utali scer...ko ce je ucuvati da ostane nevina jos koju godinu Hahah nasmijala si me Ja nikad necu zaboraviti intervale znojenja kod moga mm pazi...meni kad je stalo do nekoga a to su i moji roditelji i moj muz i njegovi roditelji ...ne zelim ikoga dovoditi u nezgodnu situaciju...pa ako je to nesto sto ce izazvato nervozu i znojenje kod jednih i drugih...radije cemo to izbjeci al zar to znojenje nije simpaticno. Taj sami trenutak. Obicno nam je otac takav da ga sve zanima sto se tice naseg momka, onda glumi "baju" u kuci, treba d aje tako i tako. A isto tako i buduci mm. Nekako je simpaticno prije susreta svi puna usta price, a kada "sastavis" i mm i punca. Nekako kao da im je "knedla" u grlu . Jos to znojenje. Pa punac , tvoj otac, koji je uvijek imao sta reci, upravo u takvim trenucima, one duge eseje, "predavanja" sto ti je drzao, pred mm, jedva da je recenica recena. hehe a ti priocas kao da je i kod drugih tako moj tata rijetko kad drzi predavanje ili mi je drzao ...njegov pogled govori vise od rijeci i prilicno je ters...i kad je ljut, njegov nacin da to pokaze jhe sutnja...s druge strane ja se nikad nisam dala zauzdati i nisam ga se bojala, posebno kada krenuh zaradjivati svoj novac...nisam dozvoljavala da mi brane ista i da me ogranicavaju...u ratu kad se trebalo derneciti ja najavim 7 dana prije na sta on kaze da ce razmisliti...na dan derneka kazem da idem i da se vracam sutra ...nisam jednom spakovala torbu i otisla na vikend na more..tek tako...iznenada...nije mi trebala dozvola...javim da idem, javim se jkad stignem Kod nas ti je bilo, oni su nas zaista sto se tice samostalnog zivota tako odgajali da budemo samostalni, da netrcimo nizakim, da imamo svoj hljeb. Medjutim, i bez obzira na pocetnu zaradu, nekako , uvijek su nas drzali pod kontrolom. Prvo kako trosimo novac, drugo, gdje idemo, s kim se druzimo, ko je meni momak bio, ko je bratu djevojka, uvijek smo polagali racun. Nekako stav je bio dok sam pod njihovim krovom, moram onako kako oni.. nije sada da su nam branili, isli smo na koncerte, izlazili, ali.. otac je uvijek imao zadnju rijec.