Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 5.12.2011 23:48:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Neda mi se citati unazad sve postove pa reko da vas pitam... sta uobicajeno stavljate u cizmice? Jel prave poklone ili samo nesto sitno?
''obicaj'' je staviti slatkise a sad djeca pisu pismo sv.Nikoli pa obicno bude i igracaka i slicno Noa ce dobiti triko i suknjicu za balet gledala u jednom crtanom pa pozelila
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 0:06:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
pitanje. .one bijele jelkice...gdje se imaju kupiti?
i amrino traži...idia reče dans ima u robotu bijelih
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 0:09:18
Hanady RR
evo Skvo
IZVORNA PORUKA: Dida79
Mi sinoc bili u Robotu i vidjela sam ima kod njih jelki..onako srednje velicine imaju i u bijeloj boji cijena 9,90 km
aima i info da ima u škafi neke u saksiji bijele po 45 Km
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 9:54:00
Lulu_08
Evo pronašla sam sliku koju sam stavljala na nekoj drugoj temi sa našim prošlogodišnjim izgledom u prazničnoj atmosferi:
Ono sto kontam sada izmijeniti je dodati neku boju ovoj crvenoj, pa sam mislila zelenu ili bijelu, šta vi mislite šta bi išlo dobro? Inače nam vise čizmice (čarapice za gospodina D. Mraza) po cijeloj kući hahahaha...
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 9:59:16
Anoniman
Djana lijepa je i zelena boja ai bijela samo hoce li se zelene primjeiti na zelenoj jelkici...Usput da pohvalim jelkicu predivna je svidjaju mi se te masnice crvene,a malena je ko princeza i bajke....
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 10:02:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Neda mi se citati unazad sve postove pa reko da vas pitam... sta uobicajeno stavljate u cizmice? Jel prave poklone ili samo nesto sitno?
''obicaj'' je staviti slatkise a sad djeca pisu pismo sv.Nikoli pa obicno bude i igracaka i slicno Noa ce dobiti triko i suknjicu za balet gledala u jednom crtanom pa pozelila
ili, ako dijete nije slusalo kao moj A., onda fino dobije sipku sa masnom od krampusa ja sam mu samo sa slatkisima napunila carapu...njemu i taji...vec je naceo...a nije ni doruckovao
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 10:03:31
Anoniman
Ja sam prosle godine vidjela jelkicu u jednom izlogu umjetna je zelena samo vanjske grane bjelkaste,pa izgleda kao d a je snijeg pao a lijepo okicena...Nije sprej koristen bas se vidi da je jelkica tako napravljena...Ja danas ode malo do ikee,da dimvi jos imaju li kakvih ukrasa i garnisle sam vidjela
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 10:09:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Sta znaci krampus???
ja cu ti laicki objasniti...a onda nek me ispravljaju ove sto znaju 100%...krampus ide sa sv. nikolom i dijeli sipke djeci koja nisu slusala ...on je kao negativni lik ...e sad...kako prica po bibliji ide...to nevim
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 10:13:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Sta znaci krampus???
ja cu ti laicki objasniti...a onda nek me ispravljaju ove sto znaju 100%...krampus ide sa sv. nikolom i dijeli sipke djeci koja nisu slusala ...on je kao negativni lik ...e sad...kako prica po bibliji ide...to nevim
Aaaaa zar se to kaze krampus ,kad budes kupovala 1000 zasto 1000 zato vidi ima li kakav rjecnik ,ne smijem ni reci na sta me asocirala rijec krampus
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 11:21:30
veeseelaa
Ja sam prosle godine vidjela jelkicu u jednom izlogu umjetna je zelena samo vanjske grane bjelkaste,pa izgleda kao d a je snijeg pao a lijepo okicena...Nije sprej koristen bas se vidi da je jelkica tako napravljena...Ja danas ode malo do ikee,da dimvi jos imaju li kakvih ukrasa i garnisle sam vidjela
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 6.12.2011 21:29:35
Neca xxx
Amrino, Skvo, upravo sam vidjela bijelu jelku u Robotu. Skvo, i to u ovom "nasem" starom Robotu. A nisu ni skupe, cini mi se oko 15 KM. Ja sam upravo kupila zelenu od 150 cm za 13,90 KM. Dida, hvala na info!