Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: kakvi ljudi najbolje prolaze u zivotu? 13.3.2013 13:58:27
koka i po
u danasnji vakat...ili inace...najbolje prolaze oni kojima nista nije sveto,koji ni u sta ne vjeruju,koji su vecinu dana djubrad i koji ne mare za ostale ljude. zasto se svijet izopacio ne znam....ali ovakvim ljudima rijetko sta da fali ,rijetko su bolesni,rijetko imaju finansijskih problema. valjda ih Bog cuva za onaj svijet da ih dobro sprzi
RE: kakvi ljudi najbolje prolaze u zivotu? 13.3.2013 13:59:38
henna ze
IZVORNA PORUKA: koka i po
u danasnji vakat...ili inace...najbolje prolaze oni kojima nista nije sveto,koji ni u sta ne vjeruju,koji su vecinu dana djubrad i koji ne mare za ostale ljude. zasto se svijet izopacio ne znam....ali ovakvim ljudima rijetko sta da fali ,rijetko su bolesni,rijetko imaju finansijskih problema. valjda ih Bog cuva za onaj svijet da ih dobro sprzi
joj koko...cuj da ih dobro sprzi... valjda su nas zato uparili....
il se tješiš ...da nas neće tamo..dovoljno smo se ispekle ovdje...