sporty mamaa -> RE: Fobija (11.4.2013 0:30:04)
|
IZVORNA PORUKA: HAHA IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: HAHA Dugo vremena sam se borila sa strahom od ostavljanja uključenih kućanskih aparata,ne znam zašto,nikad mi se nije desila neka nesreća time izazvana,pa da to bude razlog.Znala sam po sat i po biti u grču i čak kontati ako se je zapalila kuća,sigurno je dosad sve prošlo i neko bi mi javio[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . Vjeruj da sam znala vrtiti film u glavi i jasno se sjetiti do u detalje kako sam isključila kabel od pegle ili šporet,ali dzaba jače od mene.Zato,nastojim da makar pola sata prije izlaska iz kuće ne upotrebljavam ništa od k.aparata. ja nemam taj strah, ali moja mama ima...od toga i od vrata ulaznih..hiljadu puta provjeri da li ih je zaključala,.. Isto ovako, dva puta mi je kuca bila puna dima, jednom stavila grah i zaspala, drugi put ukljucila pogresnu plocu i ulje se zapilo. Od tad ma sve provjeravam po sto puta. Ide mi samoj na zivce jer kad podem spavati provjerim i onda ustajem iz kreveta da ponovo provjerim[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Isto se bojim velikih visina, sismisa, skakavaca(ljeti mi je usao par puta u sobu da nije bilo mm, ja bi iz kuce izasla s djecom[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]) Ajd malog mogu, al onaj zeleni veliki uh.... I sismisa kad lete imam osjecaj da ce mi u glavu. Isto kad mala ostane kod bake spavati ja samo mislim hoce li joj sta biti, ma luda sam skroz. Ima toga jos, al dosta za danas[sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|