Silver -> RE: Koji dr vas je porodio? (13.3.2013 10:03:01)
|
IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: Silver IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: Silver Dr. Godinjak i DR. Ardat prezadovoljna! samo kad bi dr. Ardat malo smrsao, kad mi se naslonio na stomak [sm=smiley19.gif] Meni Ardat vodi trudnocu, zar je tako strasan kad se nasloni na stomak [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] vec sam cula da je strasan kad sije, da ima debele prste pa boli [sm=smiley19.gif] ma nije bona strasno toliko ja sam se malo salila [sm=smiley36.gif] ima prstice malo nalik cevapima ali ne bole pregledi, a mene recimo nije on sijo nego neki specijalizant, i ja sam trazila anesteziju i trazila da puste da pocne djelovati, i stvarno su me poslusali! Doduse ni rijeci nisam rekla prilikom poroda pa mi je to bio argument [sm=smiley36.gif] Ih pa ti si neka fina bila kad si tako sutila tokom poroda [sm=smiley1.gif] Jao dobro poredjenje bas ko cevapi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad kaze otvorena si 1 prst znaj da si otvorena 2 prsta, hih. ni blizu samo sam bila toliko iscrpljena da nisam mogla progovoriti, puhtala i dahtala na sve strane ali stvarno nisam kukala ili jaukala ili tako nesto! [sm=smiley36.gif] mada mi je i to ok, sta god zeni olaksava neka radi!
|
|
|
|