RE: RR srodnice (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Medić* -> RE: RR srodnice (29.7.2013 9:38:09)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Medic slatki i mamine oci bi mogli biti tandem..

da, po hidžabu [sm=smiley36.gif]
inače, ne znam baš

Slazem se :)))

veeseelaa -> RE: RR srodnice (29.7.2013 9:43:32)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

inače, ne znam baš

pa ljudi tek olako ocjenjuju / procjenjuju [sm=smiley36.gif]
no nicku, hidžabu, avataru... no ajde i to je nešto [sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: RR srodnice (29.7.2013 9:48:12)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

inače, ne znam baš

pa ljudi tek olako ocjenjuju / procjenjuju [sm=smiley36.gif]
no nicku, hidžabu, avataru... no ajde i to je nešto [sm=smiley36.gif]

Mamine oci je jedna posebna dusa, divna zena. I ja sam divna [sm=smiley36.gif]ali ona je bas posebna..svakim danom sve vise i vise uvidjam :)))

veeseelaa -> RE: RR srodnice (29.7.2013 9:50:29)

Mamine oci je jedna posebna dusa, divna zena. I ja sam divna ali ona je bas posebna..svakim danom sve vise i vise uvidjam :)))

da jeste, no nekad bi trebala da prikoči, po mom mišljenju
a ti pa i ti mi ležiš, iako te nešto plaho ne poznajem dubiozno
al ono tvoje lice, blagost, smirenost mi prijaju

Medić* -> RE: RR srodnice (29.7.2013 9:56:10)

Mamine oci je jedna posebna dusa, divna zena. I ja sam divna ali ona je bas posebna..svakim danom sve vise i vise uvidjam :)))

da jeste, no nekad bi trebala da prikoči, po mom mišljenju
a ti pa i ti mi ležiš, iako te nešto plaho ne poznajem dubiozno
al ono tvoje lice, blagost, smirenost mi prijaju

A da :)
Hvala ti na lijepim rijecima i ti si meni plaho draga...bas te juce spominjele sa mamine oci, naravno u pozitivnom kontekstu :)))

veeseelaa -> RE: RR srodnice (29.7.2013 9:58:57)

hvala, ljubim obje

Lulu_08 -> RE: RR srodnice (29.7.2013 10:00:17)

Možda nisam kompetentna jer ne pratim dovoljno, ali neke "ustaljene" formuLašice od ranije još pamtim i mogu prilično upratiti, ali moje mišljenje je da uopšte ne postoje RR srodnice, meni lično ste sve prilično različite i individualne [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

vjestica -> RE: RR srodnice (29.7.2013 10:04:38)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Možda nisam kompetentna jer ne pratim dovoljno, ali neke "ustaljene" formuLašice od ranije još pamtim i mogu prilično upratiti, ali moje mišljenje je da uopšte ne postoje RR srodnice, meni lično ste sve prilično različite i individualne [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

ja sam češća na forumu i dosta forumašica znam i lično, i imam upravo ovakvo mišljenje

veeseelaa -> RE: RR srodnice (29.7.2013 10:05:14)

meni lično ste sve prilično različite i individualne user posted image user posted image

i to što kažeš

Blue rose RR -> RE: RR srodnice (30.7.2013 11:27:51)

Ta ja znam - ima žena koje baš ono imaju iste/prilično slične stavove, razmišljanja...tako da o tome mogu reći da nas ima koje smo slične (nikako iste).
A sada ko sa kime - ne bih se smjela upustiti.
Ja znam od prilike ko sa mnom ima ili je imao slična viđenja :)

mishkica -> RE: RR srodnice (1.8.2013 16:31:30)

meni lično ste sve prilično različite i individualne user posted image user posted image

i to što kažeš

[sm=smiley20.gif] i meni se cini da je ovako, pocela sam pratiti malo bolje na casu, pa mozda i uparim nekog[sm=smiley1.gif]

Apotekarka -> RE: RR srodnice (1.8.2013 20:59:00)

I meni medic i mamine oci imaju dossta slicnosti...

Anoniman -> RE: RR srodnice (2.8.2013 16:48:35)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ta ja znam - ima žena koje baš ono imaju iste/prilično slične stavove, razmišljanja...tako da o tome mogu reći da nas ima koje smo slične (nikako iste).

Ko, ko?[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: RR srodnice (3.8.2013 17:38:10)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ko, ko?[sm=smiley36.gif]

Meni BR i hanabanana [sm=smiley1.gif]

minja_ -> RE: RR srodnice (3.8.2013 20:12:32)

Eto, za moj pojam, realne srodnice smo ja i hanabanana, obje peremo ves Faksom, a da ste pametne, i vi bi[sm=jezicek.gif]

ananas_ze -> RE: RR srodnice (3.8.2013 20:25:15)

IZVORNA PORUKA: minja_

Eto, za moj pojam, realne srodnice smo ja i hanabanana, obje peremo ves Faksom, a da ste pametne, i vi bi[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]

tinkivinki -> RE: RR srodnice (14.9.2013 13:40:44)

po meni slične su amra sa i koka i po,obje su prosvjetni radnici,emotivci teški,tradicionalne

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.9.2013 13:54:12)

[Sadržaj poruke je obrisan]

amra_sa -> RE: RR srodnice (14.9.2013 14:16:10)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

po meni slične su amra sa i koka i po,obje su prosvjetni radnici,emotivci teški,tradicionalne

Da Bogdo nisam (barem ne u tolikoj mjeri) [sm=smiley13.gif] , lakše bi mi bilo ...
Prosvjetarka ok, tradicionalna jesam i to puno, a obzirom da dosta raje tradiciju povezuje sa nacionalizom odmah da kažem da nacionalista nisam i trudim se da to ne budem ...
A volim svoje što jest, jest i smatram da nema ništa loše u tome, pod uslovom da tuđe ne diram i da poštujem. Prije svega bitno je biti čovjek, pa sve ostalo.

tinkivinki -> RE: RR srodnice (14.9.2013 14:46:52)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Da Bogdo nisam (barem ne u tolikoj mjeri) [sm=smiley13.gif] , lakše bi mi bilo ...
Prosvjetarka ok, tradicionalna jesam i to puno, a obzirom da dosta raje tradiciju povezuje sa nacionalizom odmah da kažem da nacionalista nisam i trudim se da to ne budem ...
A volim svoje što jest, jest i smatram da nema ništa loše u tome, pod uslovom da tuđe ne diram i da poštujem. Prije svega bitno je biti čovjek, pa sve ostalo.

ma ne to,nisam na to mislila,kakav crni nacionalizam.

amra_sa -> RE: RR srodnice (14.9.2013 14:50:09)

Znam da ti nisi mislila, nego ja to onako usput kažem da ne bi bilo zabune. [sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: RR srodnice (14.9.2013 18:43:41)

dobih ja jos jednu rr srodnicu[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

pocela sam da se kloniram,. jbt[sm=smiley36.gif]

hanabanana -> RE: RR srodnice (15.9.2013 9:47:22)

IZVORNA PORUKA: minja_

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

D_K -> RE: RR srodnice (15.9.2013 12:57:14)

sto se tice teskih emotivaca i bebacha mi je u toj kategoriji.. po tome su prave srodnice..

koka i po -> RE: RR srodnice (15.9.2013 17:56:30)

IZVORNA PORUKA: D_K

sto se tice teskih emotivaca i bebacha mi je u toj kategoriji.. po tome su prave srodnice..

imamo mi jos jednu srodnicu [sm=smiley2.gif] samo sto ona za razliku od nas ne zeli da je drugi dozive tako...a ja postujem njezinu odluku[sm=smiley1.gif]
pozdrav za seher i moju srodnu dusu[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>