aazra -> RE: voljeti ili biti voljen?? (18.3.2013 23:45:53)
|
IZVORNA PORUKA: amra_sa IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: eldinky IZVORNA PORUKA: aazra "Too much love will kill you.." [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] istina,ali šta i bez ljubavi [sm=zmeden.gif] Bas u knjizi koju čitam trenutno naiđoh na razmišljanja jedne zene...kako nije ljubav smisao zivota i svega, već sreća, a ljubav je samo jedan od načina kako se ona postize..dakle, ne zivi se od ljubavi [sm=smiley36.gif] Ali, ne mislim ovdje sad na materijalno..već ono ispunjenje koje osoba ima ako se npr. bavi nečim što voli, uziva u svojim hobijima, raznim zanimacijama, isl. Hoću reći malo je ljubav bez ostalog ličnog ispunjenja isprazna na neki način, istrosi se s vremenom i sta onda [sm=smiley2.gif] Ta autorica ili nikad nije osjetila pravu ljubav ili je bila duboko "uvređjena". Meni je ljubav pokretač svega u životu. A voljeti ili biti voljen je malo i naivno pitanje. Ne bih da budem voljena, bez da volim , a ne bih ni da volim, bez da budem voljena. Ja bih rekla LJUBAV I SAMO LJUBAV. Ta "autorica" je ustvari turski pisac, nobelovac, Orhan Pamuk [sm=smiley1.gif] Moguce da ti nisi bas shvatila najbolje poentu ovog...nije ni bitno, sad cu da citiram nasu jasmin "ne gledamo svi istim očima svijet", dakle po meni je ljubav isprazna ako osoba nema nekog višeg cilja u zivotu ili nešto još što je ispunjava osim odnosa s drugom osobom [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|