Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:14:28
teacher75
meni je najbitnija visina i da je fino gradjen, voljela sam malo razvijenije momke, al eto mm je mrsaviji i zilav obicno primijetim tamnije, tamnokose i tamnije puti i padam na zelene ili tamne oci, plave mi nisu zanimljive mislim da vecina zena prvo primijeti tijelo, da je muskarac zgodan, da ga "ima", a muskarci primijete grudi, guzu, noge
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:18:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: draguljče
Tičerko, a šta primjetiš na ženama, ako uopšte primjećuješ?
primijetim lijepe oci, pune usne na licu a na tijelu kad je skladno i dobro gradjena, srednje visine ili visoka, volim kad nema viska, svidjaju mi se zategnute cure (ne nabildane ali zategnute) primijetim i kako je obucena, ako ima stila privlacic paznju, ako ima lijepu kosu, odmah je primijetim
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:20:46
teacher75
npr. nasa pocy, nju bih uvijek primijetila i djevojke/ zene poput nje a sto se tice muskaraca, samo nek ima visinu i "ramena" i da nema nekih nedostataka u faci
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:32:16
draguljče
IZVORNA PORUKA: teacher75
Tičerko, a šta primjetiš na ženama, ako uopšte primjećuješ?
primijetim lijepe oci, pune usne na licu a na tijelu kad je skladno i dobro gradjena, srednje visine ili visoka, volim kad nema viska, svidjaju mi se zategnute cure (ne nabildane ali zategnute) primijetim i kako je obucena, ako ima stila privlacic paznju, ako ima lijepu kosu, odmah je primijetim
Znači primjećuješ sve. Kao i ja. Mi žene smo čudo kako kod drugih žena primjetimo sev, skeniramo je pravo, a kod muškaraca samo jedan dio.
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:34:22
ananas_ze
na zenama kako hodaju tj imaju li krive noge, a muskarce primjetim ako imaju kovrdzavu kosu ili dobre patike
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:35:48
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: jasmin
Šta? Evo konkretno vi? Šta prvo primjećujete i na jednom i na drugom polu?
Sante leda .
sad htjedoh reci da su muski i zenski spolovi
RE: Šta žene primjete prvo na muškarcima, a š... 12.3.2013 23:54:04
bebbe RR
Baš nešto ne znam... Ali, čini mi se da i na jednim i na drugim primijetim "cjelokupnu sliku". Na muškarcu visinu. Onda ponašanje. Nisu mi privlačne osobe koji se agresivno trude biti primijećene. A, primijetim i kad su ljudi duhoviti i mudri...