Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Turska, ness ili filter kafa? 13.3.2013 7:45:24
Misty_mama
Tursku vrlo rijetko, skoro nikad, u gostima samo.. Inače sebi pravim nesscafe 3 u 1, i gdje god da sam, naručujem je, ali mi nikad nije kao moja (ili sestrina :D) verzija
RE: Turska, ness ili filter kafa? 13.3.2013 11:22:56
saritaa
moze svaka proci, ali bosanska je najbolja
RE: Turska, ness ili filter kafa? 13.3.2013 11:34:30
Emica_sa
mogu popiti svaku,ali volim jacu i sladu kafu,najvise volim espreso i sada cesto ne pijem kuci nego izadem na kafu,prije kad sam zivila u Mostaru nikada nisam pila kuci jer sam imala kafic preko puta kuce,znala samm otici da mi naprave kafu i donijeti sebi kuci,pa kasnije vratiti soljicu,to mi je bila cesta praksa
RE: Turska, ness ili filter kafa? 13.3.2013 11:59:02
Galicia
Trebaju mi 2 kafe da se razbudim. Imam aparat na kapsule tako da to pijem prvo. Na poslu pijem sta stignem. Tursku popijem jednom godisnje, jer ne mogu cesce jer mi smeta zeludcu.
RE: Turska, ness ili filter kafa? 13.3.2013 22:27:14
Blue rose RR
Iskreno rekoh bosanska, ali po mom. Ja još uvijek kupujem sirovu kahvu, pa je popržim kući u rerni, pa onda mlin samelje (naravno nikako električnim) i onda kad se uzmirišeeeeee .. mmmm - da nije kasno sad bih jednu zalila :)