RE: Slicnosti kod parova (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Mirkica -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 8:50:22)

ni nalik a funkcionisemo doduse sex i hrana tu se podudaramo , ja volim rado da kuhama ali pazim sta kuhama i redovno povrce a on voli povrce bas bas i tako nasli smo se u dvije tacke. Toliko smo drugaciji a rijetko rijetko se svadjamo mozda jednom u tri mjeseca Elhamdullilh.

jasmin -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 10:24:03)

Oboje s Drine [sm=smiley36.gif],slična životna priča,samo moja skoro 8 g mlađa [sm=jezicek.gif].
Njegov otac radio u Sarajevu,moj otac također,tu i roditelji živjeli.
Kad su naše mame trebale da se porode,nane izrazile želju da se prvi unuci rode gdje i babe im [sm=smiley36.gif],pa naše mame u podrinjske gradove. Rodismo se,bili malo i curik Sarajevo.
Tu odrasli,školovali se,tokom rata mm živio gdje i sad,a mi kod moje tetke i tadašnjeg tetka samo par kuća iznad,a da veze nismo imali,pa me sad mm zeza,mi smo ove gore zvali brđani,ni sanjao nisam da ću brđanku da ženim,e rekoh nisam ni ja da ću tako nisko da se spustim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].
Dalje,on predio ime,ja također,mada su nam oboma prethodna imena bila ok,ali nam se prosto svidjaju ova.
Ista smo krvna grupa A+.
Oboje smo tvrdoglavi.
Imamo slične poglede na svijet,stavove.
Prezime moje mame i njegovog babe počinje sa B,a njegove mame i mog babe sa K.
Nijedno prezime ne završava na ić [sm=jezicek.gif].
Njegova mama prvo rodila dva sina pa kći 96.
Moja mama prvo dvije kćeri,pa sina 95 [sm=smiley1.gif].

Ima još,ne mogu se sjetiti,smiješno mi.
A fizički nismo slični,on veći,padamo od smijeha kad prislonim moje stopalo uz njegovo [sm=jezicek.gif].
I naravno,ima mišljenja oko kojih se razilazimo,logično.

veeseelaa -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 10:27:29)

e čuj jasmin statističara[sm=smiley36.gif]
njegova mama rodila prvo ovo a moja mama ono [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley20.gif]

jasmin -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 10:29:28)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e čuj jasmin statističara[sm=smiley36.gif]
njegova mama rodila prvo ovo a moja mama ono [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley20.gif]

Pa smiješno nam,on ima seku,ja brata,skoro generacija.

ananas_ze -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 10:50:53)

jedna prof na faksu je bila ubjedjena da smo mm i ja brat i sestra [sm=smiley1.gif] rjedje nam kazu da nas dvoje licimo, ali svi koji mu sestru poznaju kazu das nas dvije licimo, ja ponekad kazem da sam ja ljepsa [sm=smiley36.gif]
svega ostalog sto se tice nadopunjujemo se, jer je on tisi, mirniji od mene, pa ponekad on smiruje, a ponekad ja njega "razdrmam" [sm=smiley36.gif]

maxus svratila -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 10:55:27)

Fizicki ne licimo, ali se dobro sporazumjevamo i isaretom, ili ti ga okicama......poznajemo se, imamo i slicnosti i razlika, a fizicki, uh on veliki sto bi njegova mati rakla: Uh sincine mi ko od brda odvaljen, a ja malesna, pa se mi cesto zezamo da sam mu ja ko gratis.

Znate ono kad na vrecici praska zalijepe onu malu flasu ferija, eh o tome vam pricam........[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Slicnosti kod parova (18.3.2013 10:56:02)

da ima slučajeva kad parovi baš liče
meni npr liči naša forumašica Suzana i njen suprug, pa Super beba i njen suprug
baš šega
ja i mm ne ličimo, ja crna on svijetlo smedj
iskreno ne bi ni voljela da ličimo, ta muž mi je a ne brat[sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Slicnosti kod parova (3.4.2013 21:41:53)

e bas sam se pitala jesmo mi jedini ...mi kao da se ni u putu nismo sreli...nemamo ama bas nista zajednicko sem djeteta[sm=jezicek.gif]...a malac lici na mene ...hehehehehe...nekom je muka a mene bas briga...[sm=smiley36.gif]
fakat ni fizicki ni po pitanju muzike,garadarobe,modnih detalja,filmova...ma ni po cemu nismo slicni ali jede sve sto skuham ne smije prigovarat...[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Slicnosti kod parova (4.4.2013 3:10:33)

U sitnicama smo jako razliciti, a u velikim stvarima isti. Da nije tako, ne bi bili zajedno.

A to sto ja ne volim jabuke, a on voli, mi je jako nebitan faktor.

Daliyah92 -> RE: Slicnosti kod parova (11.4.2013 19:21:38)

Za neke stvari mi je bitno da smo isti ili bar slicni. Prvo vjera a onda i neke druge vaznije stvari. A sitnice mi nisu toliko bitne. Mislim da koliko imamo slicnosti toliko i razlicitosti.

-on ne voli nikad puno ranije nesto planirati - ja volim;
-ja se volim puno saliti - a on nije da ne voli nego ne zna [sm=smiley36.gif]
-ja volim da sto vise vremena provedemo zajedno - njemo to nije toliko bitno, njemu samo da je spavati [sm=smiley36.gif]
-ja volim dokazivati i ponekad se raspravljati da dokazem da sam u pravu - a on vise puta popusti
i ima jos toga,

a slicnosti:
-oboje tvrdoglavi
-volimo putovati
-najvise volimo jednu ilahiju koju smo daaavno slusali i to otprilike u isto vrijeme prije 10-ak godina, tad se nismo ni znali
-itd, itd..

A sitnice - on voli shpinat i slicno tome - ja ne; ja volim kolace sa kremom - on vise suhe kolace; - ovo mi nije ni malo bitno.

I da, fizicki ne licimo ni malo, mada nam nase mame kazu da malo licimo [sm=smiley1.gif] Nije puno visi od mene ali ovako kad uporedim njegove ruke i svoje rucice, vidi se razlika [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]