|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nocno hranjenje
27.11.2008 13:16:13   
Nedi
Ti si sigurno naspavana........bas kao i ja!!!

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 26
27.11.2008 22:42:14   
boogy woogy
IZVORNA PORUKA: mamina cura

I moja se budi cesce navecer ali simptomaticno, samo ako su zubi, ako je bolesna. Kad je sve ok onda spava cijelu noc, zadnji podoj oko 24:00 i ujutro oko 7:00

Potpisujem

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 27
27.11.2008 22:49:10   
mamina cura
Vidi se da su vrsnjaciuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu boogy woogy)
Neposredna veza do poruke: 28
31.3.2009 14:43:52   
suncan_dan
moja se jos uvijek budi 1-2 sa 1g i 1/2mj. kako izgleda kod vas od oni cija su djeca isto ~1g. tsara???

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 29
31.3.2009 14:51:00   
Skvo RR
Uma je izbacila nocni obrok oko 00:00... sada od 20:00 do 7 ujutro ne jede...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 30
31.3.2009 14:53:47   
suncan_dan
bravooooo za curicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 31
31.3.2009 17:39:25   
mišur
Moj maleni jede oko 20.30 i budi se oko 2.30 i onda oko 4h...Skoro uvijek u isto vrijeme!
Tad mu dam malo čaja ili vode, par gutljaja...
Sledeće buđenje je oko 5.30 i tad popije mlijeko..

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 32
31.3.2009 17:42:53   
nina20
Moja bebana jede u 20h i na spavanje,budi de u 2 i u 4h,opet podoji i ustajanje u 7h,obavezno!

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 33
31.3.2009 17:47:23   
lilyca
mom Edi je sada 8mj i jede samo jednom  u noci, budi se oko 3.00...ali moram priznati da me je do 6-tog mjeseca mucio budeci se svaki sat. a onda sam ja prestala jednostavno da ga hranim svaki put kad se probudi dajuci mu cucu i za oko sedam dana sam postigla da jede samo jednom ali sada puno vise jede pred spavanje i ujutro kad se probudi oko 9-9.30 odmah jede i to je to, i tek se sad naspavam

eedo 23.07.2008

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 34
31.3.2009 17:50:32   
Anushka
Draga skvo, i ja i mm imamo veliki upitnik iznad glave i pitamo se kakoooooooo?????????????
nas mali je 19 dana mladji od tvoje ume i ima bar 6-7 podoja u navedenom periodu...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 35
1.4.2009 0:11:41   
boogy woogy
IZVORNA PORUKA: Anushka

Draga skvo, i ja i mm imamo veliki upitnik iznad glave i pitamo se kakoooooooo?????????????
nas mali je 19 dana mladji od tvoje ume i ima bar 6-7 podoja u navedenom periodu...

Anushka, svaka beba je individualna i objektivno nema pravila. Sto se tice dojenih beba, ja ti licno ne savjetujem da prekidas i svjesno ukidas nocne podoje svojoj bebi jer su oni izuzetno vazni za regulaciju dojenja. Tesko jeste ali beba od 19 dana je premala da bi prespavala cijelu noc. Ne brini, doci ce period kad ce beba sama izbaciti nocne podoje, ali postepeno i kad njoj to bude odgovaralo.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 36
1.4.2009 0:12:55   
boogy woogy
Ups, izvini tek sam sad vidjela da ti bebac ima 5 mj.user posted image  

Neposredna veza do poruke: 37
1.4.2009 0:54:53   
Okarica
Meni je noćno dojenje jako bitno, budući da tad baš fino doji, izdoji obje dojke. Nema sretnije osobe na svijetu od mene u tom momentu. Ja sada ne smijem ni u ludilu da izbacim noćni podoj, obzirom na okolnosti. Do kada ćemo tako, ne znam. Valjda će se stvari same od sebe regulisati.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

Neposredna veza do poruke: 38
2.4.2009 16:10:37   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anushka

Pa vjerovatno je to individualno....ja ne dojim, pa mozda je to jedan od razloga..user posted image i uveliko je na dohrani, tako da bas dobro pojede po danu, tako da nocu ne trazi..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 39
5.4.2009 15:43:06   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: skvo

Uma je izbacila nocni obrok oko 00:00... sada od 20:00 do 7 ujutro ne jede...user posted image

Blago tebi,moj Emir od 20:00 do 7 ujutro jede bar 4- 5 puta!!!
Valjda će uskoro i on naučiti da prespava cijelu noć bez buđenja.user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 40
5.4.2009 15:45:19   
manuela RR
Al doduše ti ne dojiš,pa je adaptirano mlijeko sitije u odnosu na majčino,pa je vjerovatno zbog toga,al ipak mislim da bi se polako i Emir trebao privikavati na što manje buđanja u toku noći,al eto nikako da nam kreneuser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 41
5.4.2009 15:50:41   
magde
a joj moja mala nikako  da ustane navecer da jede pa jedva je budim bar jedan put da jede a i nema bas neki apetit ona je sad 3 meseci i 10 dana.ali znam da kasno nije bas dobro da beba jede zasto udebljecese mnogo a slabija deca su vise zdravi.loso pisem iz makedonije samuser posted image

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 42
9.4.2009 23:31:57   
suncan_dan
onda izgleda, da nisam sama user posted image

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu magde)
Neposredna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *