Ima sve, a sam/a (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

draguljče -> Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:36:16)

Ima skoro sve, lijep/a, pametan/na, dobar/ra, a sam/a. Fenomen, jel' da? Do čega je? [sm=smiley1.gif]

Teddy Bear -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:38:22)

Do have(zraka) prvo mi to "naumpade" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:39:08)

Sudbina..ili je ipak malo neslan[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:39:13)

do karaktera- ako je birac otirac tesko ce nekog naci

Miracle*3 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:41:52)

Ali puno ima samih. Ja znam toliko cura koje su sa mnom isle u skolu ili studirale ma momka na vidiku nigdje

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:42:16)

Ma i ja sam to pomislila, ali kontam da možda i nije sve do karaktera. Možda se duga strana boji kvaliteta, u smislu da ga/je ne zaslužuje. Doduše i nije samo to, ali možda ima i toga dosta.

MicoTico -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:43:41)

Kako kod koga. U okolini imam dosta atraktivnih cura i momaka koji su sami. neki ne žele da se "vežu", neki ne mogu upoznati "normalne" partnere, neki su sticajem okolnosti ostali bez partnera, pa uvijek nove upoređuju sa prošlim i sl.
Moja jedna kolegica koja super izgleda, obrazovana, duhovita, prava raja, vazda je ljepilo za budale. Sve neki "freakovi" i "slučajevi za razmatranje" se vrzmaju oko nje.

teacher75 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 19:44:15)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ma i ja sam to pomislila, ali kontam da možda i nije sve do karaktera. Možda se duga strana boji kvaliteta, u smislu da ga/je ne zaslužuje. Doduše i nije samo to, ali možda ima i toga dosta.

ja znam koji je razlog kod ove moje drugarice koju sam spominjala i na drugoj tvojoj temi- njoj nikad niko nije valjao, svakom je nasla mane a svidjeli bi joj se neki nedostizni momci koji bi ubrzo nasli djevojku i ozenili se. uz to je ganjala svoj ponos, pa ne dajboze da pokaze nekom momku da joj se svidja...

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 20:17:04)

Pa da, ima toga. Precjenjuju sebe uglavnom.

Dida79 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 20:36:18)

IZVORNA PORUKA: teacher75

do karaktera- ako je birac otirac tesko ce nekog naci

I ja ovako kazem za svoju sestru 31 godinu ima lijepa,pametna,zaposlena niej da nema momaka ali jednostavno svakom nadje mahanu..te previsok opet onaj je nizak,treci prica nebuloze cetvrti balavac i tako za svakog nadje nesto sto joj ne odgovara i svaki dobije korpu.

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 20:58:39)

Joj Dido [sm=smiley36.gif]. Moja najbolja drugarica je takva. A sve oko nje neki Bože sačuvaj. I takve voli, ali oni nisu ozbiljni, neće vezu. I to joj onda smeta.

m.i.n.a. -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 21:03:17)

dida da nam nije zajednicka sestra[sm=smiley36.gif]

Mami81 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 21:07:00)

I ja imam takve prijateljice kao prijateljice su super ali sto se tice momaka nijedan nije dobar [sm=zmeden.gif], posto sve imaju trideset i vise valjda vise razmisljasju o svemu i iskreno mislim da svi sa godinama postajemo sebicniji, zahtjevniji i veci mrgudi [sm=smiley36.gif]

Dida79 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 21:07:07)

Ma ima takvih probiraca sve vise i vise

Ja se udala sa 19 i nikad se nisam pokajala kad kazem to svojoj sestri ona samo mahne rukom i kaze ti si imala srece trebas sa mnom samo jedno vece izaci sve bi ti se samo reklo [sm=zmeden.gif]

ljubičica 28 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 21:55:23)

Do karaktera [sm=smiley36.gif]

Sve im smeta [sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:25:57)

Boga mi, neki samo sjede kuci i pricaju kako su sami i nikoga da upoznaju...e jedino da je buduci partner postar, pa da na vrata dodje...

ananas_ze -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:33:31)

vecina takvih kaze "jeste to sve,ali" eh zbog tog "ali" nek uzivaju u samoci, a uskore ce i u ruznoci i starosti [sm=smiley36.gif]
mada bih od takvih rado cula sta zapravo zele i cega bi se odrekli od navedenog

Dida79 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:37:26)

JA sam svoju sestru savjetovala de reko nadji nekog ostani trudna i sutni ga ako ti ni jedan ne odgovara rodi sebi djete i sta te briga...ima sve uslove za to ali nece ni to

Ona je luda za mojim klincima i oni nju vole ali ko zna kakvi ce biti kad odrastu kad ti imas svoje djte opet je drugacije

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:37:38)

Pa ima i toga da kad si stariji više razmišljaš o stvarima o kojima ne misliš sa 20. Opet žele da nađu nekoga, ali im niko ne odgovara.

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:39:01)

IZVORNA PORUKA: Dida79

JA sam svoju sestru savjetovala de reko nadji nekog ostani trudna i sutni ga ako ti ni jedan ne odgovara rodi sebi djete i sta te briga...ima sve uslove za to ali nece ni to

Ona je luda za mojim klincima i oni nju vole ali ko zna kakvi ce biti kad odrastu kad ti imas svoje djte opet je drugacije

Uh, mnogo drugačije. Tako i sestra mm, kaže ima moju djecu, nijejoj važno. Ali ta ista djeca ni mene nće fermati ni 5 %, a ne nju. I to nije ni blizu, imati svoje i dijete od sestre, brata.

smajli80 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:43:17)

Znam ih dosta koji su već zašli u godine a sami,i nerazmišljaju da imaju nekog.Kobajagi im netreba[sm=smiley13.gif]
Svima nađu manu jedino su oni savršeni-strašno.
S godinama postaju gori..

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:54:33)

Svakome treba neko, to je samo racionalizacija.

tinkivinki -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:57:17)

mislim do naravi.teska narav,a kako idu godine postaju sve tezi pa im sve smeta i jos se teze mogu nekome prilagoditi.

Dida79 -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 22:59:39)

IZVORNA PORUKA: draguljče

IZVORNA PORUKA: Dida79

Uh, mnogo drugačije. Tako i sestra mm, kaže ima moju djecu, nijejoj važno. Ali ta ista djeca ni mene nće fermati ni 5 %, a ne nju. I to nije ni blizu, imati svoje i dijete od sestre, brata.

To i ja njoj pokusavam objasniti ali ne pije vode..kuka da zna da pisem ovdje o njoj udavila bi me [sm=kuza.gif]

draguljče -> RE: Ima sve, a sam/a (12.3.2013 23:01:03)

Hehehe, i ova bi mene. Doduše, ova moja zaova našla momka 7 godina mlađeg. Ma to je haos. [sm=smiley36.gif] Njoj 31.

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>