čuvanje fotografija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

chuci -> čuvanje fotografija (12.3.2013 19:30:46)

neki dan mi se desila strašna stvar. nedavno sam prodala stari laptop i prebacila sve svoje slike sa njega, uredno poredane po datumima i sve, na eksterni disk.
mm nešto koristio taj disk za posao i greškom neki program obriše sve podatke sa diska.
ja pala u nesvjest.
i skontala svoju grešku jer sam se kanila da prebacim slike na još neko mjesto, na dvd-ove, pa da imam na više mjesta.
zbog velike količine slika ih ne izrađujem, a možda bih trebala bar dio da odabirem i izradim u papirnoj verziji.

sreća moja pa sam nekad prebacila sve slike na drugi laptop i zaboravila na to, tako da mi sve slike unazad 1otak godina nisu izgubljene.

izrađujete li vi fotografije? gdje čuvate svoje fotografije?

teacher75 -> RE: čuvanje fotografija (12.3.2013 19:42:00)

nazalost ne izradjujem jer ih imam previse i nemam vremena da sve sortiram ali ih zato redovno stavljam na fb, ako kompjuter rikne da ih imam tamo[sm=smiley36.gif]

SdZ -> RE: čuvanje fotografija (12.3.2013 20:55:44)

Nazalost, ne. I tako mi je krivo sto ih ne izradjujemo, ali eto k''o manjka vremena da odaberemo, a zapravo je to lijenost i nerazmisljanje.

felix -> RE: čuvanje fotografija (12.3.2013 21:01:58)

imam muza za to i nemam brige [sm=smiley36.gif]

Blue rose RR -> RE: čuvanje fotografija (12.3.2013 21:02:55)

Svaka dva mjeseca izrađujemo sebi po stotinjak fotki, imamo ih dosta jer mužev hobi je fotografiranje, pa se nakpi.
Helem i pored toga što na svakom računaru imam pohranjene sve fotke (kod kuće dva, na poslu jedan) i pored toga imam na svom externom, muž na svom, a ja još napržim na DVD-ove.
Što je sigurno sigurno :))

reallove -> RE: čuvanje fotografija (12.3.2013 21:09:45)

ja stalno izradjujem slike,imam ih puno...volim pogledati albume...pogotovo od Ameen kad je bio beba..

felix -> RE: čuvanje fotografija (12.3.2013 21:16:06)

IZVORNA PORUKA: reallove

ja stalno izradjujem slike,imam ih puno...volim pogledati albume...pogotovo od Ameen kad je bio beba..

njegovi slika imam najvise tj djeciji , najmanje 3 velika albuma po 200slika ...... cesto sjednem i gledam kao i dvd od kak se rodio pa do neznam dok je imao 2, 5 god sad ga ne snimamo nemozes od njega nista kao prije sve hoce da nebi sta batalio kao sto zna[sm=smiley36.gif]

Stranica: [1]