Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 12.3.2013 18:19:21
Volim Te!
IZVORNA PORUKA: Adana
MM na meni najviše voli sebe.
kaže sve, ali sumnjam da obline nisu imale svoju ulogu u svemu.
Kraljice tacan odgovor
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 12.3.2013 18:57:43
MicoTico
Što se tiče fiz izgleda, definitivno moju zadnjicu Moje (.)(.) ni ja ne vidim, a pogotovo da ih on primjeti Što se tiče ponašanja, mislim da voli što mu često ugađam i mazikam ga
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 12.3.2013 20:54:34
klemzi
Moj osmijeh, od uha do uha
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 12.3.2013 21:01:53
Hanady RR
Eh kad ga pitam kaže..oči... a kad ga raja prepričava kako se spremo da me smunta kažu '' kakve (.)(.) ima''
pa hajde ti sad njemu znaj
inače ono što zaista voli je moje čelo... i zato voli da svežem rep...a meni koju moja kosa plaho nervira nije teško načiniti plaho sviđastijom njemu...ja vazda sa repom zategnutim
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 12.3.2013 21:03:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Eh kad ga pitam kaže..oči... a kad ga raja prepričava kako se spremo da me smunta kažu '' kakve (.)(.) ima''
pa hajde ti sad njemu znaj
inače ono što zaista voli je moje čelo... i zato voli da svežem rep...a meni koju moja kosa plaho nervira nije teško načiniti plaho sviđastijom njemu...ja vazda sa repom zategnutim
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 12.3.2013 21:07:52
Mirkica
mm mislim da voli najvise od fizickog izgleda moju pozadinu to sam zakljucila iz vise primjera :))))
A ovako voli on mene kao insana al po najvise mu pasem na havletu
< Poruku je uredio Mirkica -- 12.3.2013 21:08:34 >
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 13.3.2013 10:10:59
Volim Te!
Eh i ja upitah,rekoh kazi mi da prenesem jaranicama sta najvise volis kod mene I poce on,prvo dodju (.) (.) naravno,pa oke moje kaze,pa kosu,pa noge i ovo zadnje me sram da kazem