Anonimne poruke (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

madam x -> Anonimne poruke (12.3.2013 14:28:44)

Da li ste nekad dobile anonimne poruke na mobitel, ili uopšte?
Kako ste reagovale?
Da li je sadržaj bio "opasan"?

Ja neki dan dobila jednu takvu poruku, sadržaj nije bio nimalo " opasan", više smiješan, ali najgore od svega toga je što ja znam ko je tu poruku poslao.
Ja nisam odgovorila na poruku, niti sam toj osobi išta spominjala a i ona se pravi- sve sjajno-bajno.

Mislim-koja svrha slati anonimono poruku, reci brate, pa kud puklo da puklo!!!

Volim Te! -> RE: Anonimne poruke (12.3.2013 14:37:28)

Nisam tako nesto dozivila,bilo je sale od strane drustva ali se mi znamo i znamo kako to ide.Moja drugarica je dozivela od zaove da salje anonimno poruke njenom muzu,da ugovaraju sastanak,da joj porusi brak,sreca pa se vole i veruju jedno drugom,to mi je tesko da svarim.

Medi_87 -> RE: Anonimne poruke (12.3.2013 14:39:52)

Ne desava mi se to cesto, vise imam anonimnih poziva nego poruka, eh dok sam isla u srednju bilo je masa takvih poruka ono tipa sviđaš mi se, a ti nemaš pojma kome se sviđaš[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

SdZ -> RE: Anonimne poruke (12.3.2013 14:54:43)

I ja imam vise anonimnih poziva, ali su smijesni, brate. Ja vazda padnem od smijeha kad spustim slusalicu.[sm=smiley36.gif]

madam x -> RE: Anonimne poruke (12.3.2013 16:20:10)

Ovo je zbilja bila ozbiljna poruka, sa preciziranim uputama šta i kako, ali, ruku na srce, nema veze ni sa kakvim ljubavnim vezama, hvala Bogu.

Anoniman -> RE: Anonimne poruke (12.3.2013 16:22:58)

nisam nikad dobila anon. poruku i jos k tomu opasnu hB

tinkivinki -> RE: Anonimne poruke (12.3.2013 16:28:43)

ja nisam jest mm dobio anonimnu kad cemo se vidjeti i zajapurio se kako hoce neko da nam se mjesa u brak,kao da nas posvadja.[sm=jezicek.gif]ispostavilo se da je djever kupio novi br pa zbijao sale.mm je bas bio ljut

sporty mamaa -> RE: Anonimne poruke (13.3.2013 1:23:22)

jesam, al uglavnom se uspostavi da ja i neki tamo imamo slican broj. a ja sam brate voljela bivseg zvat sa skrivenog broja[sm=jezicek.gif]

Stranica: [1]