Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 23:46:01
vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom ja bih s tobom izašla u staru kinemu ili tako neko slično mjesto ja bih s tobom popila koju tada al da nisi trudna il dojilja to se podrazumjeva i to ne samo koju
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 23:46:45
draguljče
.
< Poruku je uredio draguljče -- 12.3.2013 23:47:09 >
_____________________________ Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 13.3.2013 7:18:08
dandi84
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: dandi84 a ninuskom bi se dogovorila da odemo malo razgledati izloge i ćaskati o neobaveznim temama... Može :) Ninushka
_____________________________ Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 20:59:57
salmy
super tema
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 21:01:17
bebaa
nisam znala da se baviš šminkom ili nešto u vezi toga...ali bi te iskoristila za kakvu poduku....
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 21:27:06
MicoTico
IZVORNA PORUKA: bebaa S bebom bi otišla na ćevape i na nešto saftali, da umačemo i da nam curi niz bradu
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 22:48:24
Galicia
Sa Cicom bih u shopping do Spanije.
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 22:49:50
zvončica
Sa Gali bih na plazu da kuzimo frajere i drmamo koktele
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 22:55:10
veeseelaa
otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 10:13:59
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci otisla na sladoled
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:29:20
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Odigrala partiju remija
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:30:44
muaaa
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Skvo RR Odigrala partiju remija pricala i sipijala kafu do besvjeesti,divan sagovornik
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:49:28
palachinken
Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip )
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:50:50
salmy
IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) uredjivala stan do besvjesti..ma sta stan..zgradu citavu
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:52:13
muaaa
IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) od gljiva bih se potrovale toliko o njima,a sumski tip sam kad je snijeg, ono kolibica,kamin idila i co
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 13:19:27
lepetetka
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) od gljiva bih se potrovale toliko o njima,a sumski tip sam kad je snijeg, ono kolibica,kamin idila i co s Muaaa bih učila šiti uz razgovorušu A jesam li se jedino ja zabrinula kada sam vidjela naziv teme " Šta bi radile sa osobom iznad ?"
_____________________________ mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.пеперутка16 Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?
Oznake