Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 23:46:01
vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom ja bih s tobom izašla u staru kinemu ili tako neko slično mjesto ja bih s tobom popila koju tada al da nisi trudna il dojilja to se podrazumjeva i to ne samo koju
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 23:46:45
draguljče
.
< Poruku je uredio draguljče -- 12.3.2013 23:47:09 >
_____________________________ Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 13.3.2013 7:18:08
dandi84
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: dandi84 a ninuskom bi se dogovorila da odemo malo razgledati izloge i ćaskati o neobaveznim temama... Može :) Ninushka
_____________________________ Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 20:59:57
salmy
super tema
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 21:01:17
bebaa
nisam znala da se baviš šminkom ili nešto u vezi toga...ali bi te iskoristila za kakvu poduku....
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 21:27:06
MicoTico
IZVORNA PORUKA: bebaa S bebom bi otišla na ćevape i na nešto saftali, da umačemo i da nam curi niz bradu
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 22:48:24
Galicia
Sa Cicom bih u shopping do Spanije.
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 22:49:50
zvončica
Sa Gali bih na plazu da kuzimo frajere i drmamo koktele
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 8.12.2014 22:55:10
veeseelaa
otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 10:13:59
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci otisla na sladoled
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:29:20
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Odigrala partiju remija
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:30:44
muaaa
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Skvo RR Odigrala partiju remija pricala i sipijala kafu do besvjeesti,divan sagovornik
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:49:28
palachinken
Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip )
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:50:50
salmy
IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) uredjivala stan do besvjesti..ma sta stan..zgradu citavu
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 12:52:13
muaaa
IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) od gljiva bih se potrovale toliko o njima,a sumski tip sam kad je snijeg, ono kolibica,kamin idila i co
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 9.12.2014 13:19:27
lepetetka
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) od gljiva bih se potrovale toliko o njima,a sumski tip sam kad je snijeg, ono kolibica,kamin idila i co s Muaaa bih učila šiti uz razgovorušu A jesam li se jedino ja zabrinula kada sam vidjela naziv teme " Šta bi radile sa osobom iznad ?"
_____________________________ mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Anketa
Kako bi reagovale ..пеперутка16 .. da vaš muž ode na kafu sa bivšom curom, koju nije video niz godina, pa da se "ispričaju"?
Oznake