Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 12:30:41
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
ja bih kod hatepsut na kolace ustvari, kod sviju bih, osim mozda kod lady, nije me se dojmila
S tobom bih playdate, da nam se djeca upoznaju
a da se mi upoznamo-nista a? vidi, vidi, ona bi dijete uvalila i put pod noge iako i to vrlo rado, ako budete put Sa, uvalite nam ga pa u skitnju...a mi cemo naravno praviti rusvaj...da jednom i ja s merakom nahranim dijete
Ne treba njega hraniti, on sam sebe podmiri A ne bi li naučio koju riječ od Ajnura
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 13:00:43
Galicia
Sa veselinkom bih sjela u kakav dobar kabriolet i djirala se po Las Vegasu u nocnim satima i zajebavala tipove. Uz to naravno gole noge, sise na pogled itd.
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 13:08:16
koka i po
ja bih sa veselicom na jedan izlet u prirodu.u patikama ,trenerkama,da jedemo sendvice,pijemo dvojni c a oko nas se samo ptice cuju. da je izvucem iz gradske vreve i njezinog glamura ...da se malo opusti galija bih u kakvu draguljarnicu
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 13:10:29
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia
Sa veselinkom bih sjela u kakav dobar kabriolet i djirala se po Las Vegasu u nocnim satima i zajebavala tipove. Uz to naravno gole noge, sise na pogled itd.
ja bi to voljela, uz obavzeno plaženje jezika
koki idem ja tako često u prirodu, proljeće/ljeto, baš tako s drugaricama, do duše umjestvo sokića na slamku ponese se koja piva bezalkoholna za mene uglavnom a one one alkoholne a glamur i ja nidje veze, al baš
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 14:20:40
dandi84
Ja bi sa kokom i po otišla na picu i popila đus..Raspričala bi se, znam da bi saznala interesantnih stvari pošto vidim da si aktivna.....Pušiti sam koko prestala ima dva mjeseca....
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 15:43:37
ananas_ze
ja bih jasmin najtoplije, najsnaznije