RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Zdravlje

Poruka

bebacha -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (13.3.2013 8:46:40)

cccc imatel vi ostale krvu grupu,hajmo tipkajte

Amyla -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (13.3.2013 8:50:13)

ja A-, mm B+, a maleni A+

adana, clanak je odlican [sm=bravo.gif]

zumbulcica -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (13.3.2013 8:55:38)

Ja O+, MM O+ i djevojcica O+. U knjgama pišu da O grvna grupa voli i treba jesti meso.Mi ga baš volimo, mm je teški mesojed a ja i djevojcica onako, neka normala.

Mala Selma -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (13.3.2013 9:00:41)

maleni i ja smo O+ i nismo neki mesozderi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tinkivinki -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (13.3.2013 9:05:14)

mm rodica je za diplomski imala krvne grupe i pojava kancerogenih oboljenja.po statistici iz bolnice najmanje oboljelih od ovih opakih bolesti je imalo 0 krvnu grupu.sto ne znaci da ne obolijevaju,ali eto najmanje

elmaL -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 15:06:05)

Ja sam AB+, a MM je 0+, imamo onu knjigu o ishrani po krvnim grupama, neke stvari praktikujemo, neke nam zaista i smetaju kao sto pise.

I da, oboje smo dobrovoljni davaoci krvi[sm=bravo.gif], doduse MM tek odnedavno, pobjedio je strah nakon mog dugog ubjedjivanja [sm=jezicek.gif]

Blue rose RR -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 15:27:07)

Ja sam A+, muž 0-, a kikica A+.
Meni je bilo pod obavezno da provjerim njenu krvnu grupu, pa smo to učinili sa njene tri godine.

smajli80 -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 15:35:11)

Ja sam 0+,muž A+,a djeca neznam koja su nisam provjeravala.

Ja bi trebala da jedem meso ali nisam neki mesožder[sm=smiley13.gif]ako ima mogu a kad nema nije ni bitno.
Jedino što volim i što mi paše uz KG su orasi i svježe smokve-to obožavam.

Muž bi trebao da jede voće i povrće što on u principu i voli ali meso mu je No1-bez tog nemože podnjeti dan.

marinčii -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 16:03:19)

Ja sam B+,muž A+,a M 0+

Visnja RR -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 16:06:16)

ja sam A-
MM je B+
a Asja AB +

grozđe -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 16:12:14)

Ja sam 0+. suprug 0-

bebaa -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 16:20:40)

ja sam 0+ ali mi ne odgovara meso tj. nisam ga ljubitelj a mali mi je A ali zasboravih koji rh faktor...on zasad voli samo mlijeko i kasice...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mamaibabo -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 16:24:42)

ja 0+ mm A+a a nase sunce e to jos neznam

minie -> RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteristike (25.3.2013 16:34:31)

Ja A+, MM O-, a za malenog ne znam (a bas bi u porodilistu to trebali odrediti svim bebama)

MM i ja volimo meso i to jakooo, a i maleni zna pojesti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]