loomasa -> RE: Kako se nositi sa "teškim" ljudima? (12.3.2013 18:35:34)
|
IZVORNA PORUKA: ninulina Nemam ni ja trenutno definiciju namćora al znam šta su mi teški ljudi... Evo šta je meni "teški ljudi" u zadnje vrijeme , mada je upitanju samo jedna osoba... Stalno pravi žrtvu od sebe, i samo prati gdje će i na kakvu će tužnu vijest naletiti kako bi stalno bila s*ebana do dna zbog te vijesti, samo gleda kakvu će tužnu priču da čuje kako bi mogla jadikovati i kukati. Ako za nekoga ko mene povrijedi kažem nešto hajmo reći loše odmah ona leti da nađe izgovor i opravdanje zašto je ta osoba takva, ma da ne znam o čemu je riječ i o kakvom dijelu da se radi samo traži izgovor da to protumači na dobar način i ne volim taj pretjerani pacifizam kod ljudi , to me strašno nervira , ali strašno. Ja ljude dijelim samo na dobre i na loše i ako je nešto neko loše uradio ( pa i ja sama ) red je da se kaže loše si postupila a ne odma JAO JADAN , JAO JADNA ZNAŠ MOŽDA ONA/ON TO NIJE ZNALA, NIJE HTJELA, IMALA JE TEŽAK ŽIVOT PA UBILA ČOVJEKA , mani me brate tih fazona!!! Uh al sam isfrustrirana , izvinite, al eto meni je ovo teška osoba , kad ne smijem ništa ni za koga reći a da to nije teška pozitiva , i kad moram po čitav dan slušati kako je nekom nešto se strašno u životu desilo... To mi baš unosi negativnu energiju al štaš pod istim smo krovom pa ćuti i trpi... tjeraj to od sebe, bruka negativne energije! [sm=wink.gif]
|
|
|
|