RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mala_sa -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (31.3.2013 17:50:22)

Istambul [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]

Galicia -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (31.3.2013 17:56:29)

Madrid, Minhen, Milano.

ena23 -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 1:24:14)

Izmir- Turska [sm=smiley1.gif], voljela bih zivjeti tu par godinica [sm=smiley1.gif] pogotovo kad ostarim...

calahoe -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 8:24:09)

IZVORNA PORUKA: ena23

Izmir- Turska [sm=smiley1.gif], voljela bih zivjeti tu par godinica [sm=smiley1.gif] pogotovo kad ostarim...

Potpis na Izmir,divna je klima,grad je prelijep i ne prevelik kao Istanbul,koji je isto prekrasan ,fascinantan grad al pre pre veliki za zivot.

Emmy -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 9:06:39)

London, Ženeva[sm=smiley1.gif]

mamaibabo -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 9:18:07)

i ja bih negdje dalje od Sa.i ako je sve moje ovdje ,slazem ses Tiki definitivno uzas danasnjeg grad sa.,je na vrhuncu nemoguceg ,moja rodica je vjerovali il ne sve svoje prodala u sa.(ovdje rodjena ,ovdje joj svi preci rodjeni)kupila imanje u ilijasu i sad tamo zivi i kaze da je dusu odmorila eh i ja bih tako negdje u neku periferiju.....

henna ze -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 9:19:32)

voljela bih Vankuver, Kanada..ali je jako daleko,
pa bih onda radije neki gradić u Austriji

palachinken -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 9:20:25)

Luxemburg.

ena23 -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 13:26:02)

IZVORNA PORUKA: calahoe

Potpis na Izmir,divna je klima,grad je prelijep i ne prevelik kao Istanbul,koji je isto prekrasan ,fascinantan grad al pre pre veliki za zivot.

Da, ja zivjela godinu kao student. Prelijep gradic sa prelijepom klimom I divnim ljudima.
Od evrope za sad mi se najvise svidjeo antwerp u belgiji I bas bi se mogla zamisliti tu...
A moja mama bi na to sve rekla "djete, hoces li ti ikada smiriti guz... na jednommjestu"

Medić* -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 13:27:48)

Istanbul.

amela2208 -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 13:28:48)

izdala si me[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (1.4.2013 16:01:39)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Istanbul.

i ja bih mogla[sm=smiley1.gif]

amanullah -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (2.4.2013 0:14:20)

UAE

Marija13 -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (11.5.2013 21:56:02)

Sto dalje od grada u kojem mladost proslavlja maturu uz trubace [sm=zmeden2.gif] kakvo vrijeme dolazi? Strah me za moje dijete? Iako smo i muz i ja zadovoljni svojim poslovima, otisla bih odavde prvom prilikom "bilo gdje"!!!

teacher75 -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (11.5.2013 21:59:48)

IZVORNA PORUKA: Marija13

Sto dalje od grada u kojem mladost proslavlja maturu uz trubace [sm=zmeden2.gif] kakvo vrijeme dolazi? Strah me za moje dijete? Iako smo i muz i ja zadovoljni svojim poslovima, otisla bih odavde prvom prilikom "bilo gdje"!!!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malena27 RR -> RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi, gdje bih zivjela? (10.6.2013 10:51:46)

Trst ili juzna Italija [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]