Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kada biste mogli putovati kroz vrijeme koji b... 11.3.2013 18:55:16
teacher75
Jos od filma Povratak u buducnost mastala sam o tome kako bi to bilo kad bi tako nesto bilo moguce putovati u buducnost ne bih htjela, malo me strah jer smatram da svijet ide nagore ali kad pomislim o proslosti, dosta perioda mi izgleda primamljivo voljela bih posjetiti francusku u vrijeme Luja 14. da vidim kako je zivjeti na dvoru i nositi one teske haljine i perike , ameriku u vrijeme kauboja i indijanaca, te italiju u vrijeme baroka i renesanse
RE: Kada biste mogli putovati kroz vrijeme ko... 11.3.2013 18:58:01
Hanady RR
ni ja kao žea ne bih puno po historiji hodala... mižda vrijeme baroka malo radi haljina al da su mi ova prava
RE: Kada biste mogli putovati kroz vrijeme ko... 11.3.2013 18:59:00
bebbe RR
Super tema, tjeraš nas da ostanemo male i maštamo. A vrijeme... Ah, draga Teacher, kada bih imala tu moć teško da bih ostala na jednom vremenu... Ali, za početak ne bih išla daleko, prvo bih posjetila 30te godine prošlog vijeka...
RE: Kada biste mogli putovati kroz vrijeme ko... 11.3.2013 18:59:33
ziki
Engleska u vrijeme romantizma, ušunjat se u neku priču iz romana Džej Ostin a pod uticajem serije voljela bih prošete i Sulejmanovim dvorom
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......