Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:20:28
Adana
Pa sve zavisi koliko je jak šamar. I od koga je, prije svega...
Rekla bih da bole gotovo pa podjednako...
Kada sam bila dijete teže mi je padalo prodikovanje od strane staraca nego ''batine''... I mislim da ljudi općenito ne vole kritiku pa ponekad i ''šamar'' bude draži i lakše se podnese...
< Poruku je uredio Adana -- 11.3.2013 16:21:42 >
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:24:55
chuci
ja niti se tučem niti se svađam
šamar nisam nikad popila u životu, a ružne riječi jesam. a šta najviše boli? ono što se ponavlja, još pogotovo ako je došlo od nekoga do koga nam je stalo
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:24:56
Anoniman
nekad, dok sam bila mladja pa mi mama pridikuje, ruzi me, soli mi pamet...molila sam Boga da mi samar mlatne pa da mogu rahat ici da ga odbolujem... Sad...Ne daj boze da me ko osamari a Bogme i povrijedi. Krizam!
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:25:26
EEDITH
IZVORNA PORUKA: koka i po
IZVORNA PORUKA: eldinky
ovo drugo,
koko kako si,
razmisljam o nazivu ove teme i onome sto mi se desilo danas. bice bolje aBd
nedaj se draga, sve zavisi od koga je i jedno i drugo zamisli slučajni prolaznok ti opali šamar ili kaže nešto ružno,nije isto kao kada bi bio u pitanju neko tvoj
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:33:09
koka i po
u pravu si... samar je ponekad neophodan gali duso pogotovo ljudima do kojih ne dopire ova ostrica od rijeci.. agresivnost je u pojedinim slucajevima jedini nacin "budjenja"
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:38:20
Graziella
ja bih nekad radije šamar nego neku grubu riječ.jos ja takve prirode da me boli godinama grubost,zlopamtilo sam veliko,i nazalost rijetko prihvatam izvinjenje.to znaju svi koji me znaju
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:47:19
animagical
ne znam kako da ovo prokomentarisem...nista valjda bile samarane pa da znate? rijeci me ne bole, bliski, a vazni ljudi znaju da ih doziraju,a ne moze me zaboljeti ako se kada slucajno zakacim s nekim mimo tog malog kruga ljudi...
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 16:53:52
vjestica
i aj sam prije mislaila radije bih da mi mama pukne šamar, samo nek mi ne priča,a lis ad imam drugačije mišljenje ružnu riječ bi predeverala, tu poitpisujem galiciju riječ se riječju izboja, ne ostajem dužna, ali nedaj Bože da mi ko šamar spuca, ne bih oprostila niakd u životu za nasilje nema nikakvog izgovora
RE: sta vise boli....samar ili rijec? 11.3.2013 17:26:14
Daliyah92
Samar! Rijeci se nekako i zaborave ili jednostavno postoji i izvinjenje, ali za samar nema izvinjenja - bar kod mene. Nisam dobila samar odavno, hocu reci mozda par samarcica od mame davno ali se ni ne sjacam, ali znam da bi me to zaboljelo najprije u dusi a na kozi mozda ne bih ni osjetila. Naravno ovo se odnosi na to ako se radi o bliskoj osobi, a drugima ni ruzne rijeci ne oprastam a da ne pricam o samaru
silaženje niz stepenice veeseelaa
Koliko je godina imalo vaše dijete kad je počelo nogu za nogom silaziti niz stepenice - ako me razumijete, mislim kretati se kao mi odrasli niz stepenice
u perodu od 2-3 godine (87%)
u periodu od 3-4 godine (10%)
u periodu od 4-5 godine (2%)
Broj svih glasova: 134
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!