Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Smrt mi je inspiracija za život. Više se bojim onoga poslije smrti,jer ono poslije je vječno,nakon čega više nema smrti. Ovdje smo,baš kao ova nagradna igra...da uberemo što više bodova.
I ja Nadam se Allahovoj milosti
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Smrt mi je inspiracija za život. Više se bojim onoga poslije smrti,jer ono poslije je vječno,nakon čega više nema smrti. Ovdje smo,baš kao ova nagradna igra...da uberemo što više bodova.
isto
takodjer
Ja sam vasar.Eto sta ! Ja sam tristo cuda. Muzika sam. Guzva. Smeh. Vrteska. I luda.
Ne bojim se svoje smrti, ali vise se bojim smrti bliznjih svojih. Otkako je umro otac MM, prosle godine, o tome jako cesto razmisljam i uvijek se rasplacem.
Vjerujem u zivot poslije smrti, ali svi se bojimo neceg novog i nepoznatog. Pa tako odgovor je da
razmišljam o smrti, pripremam se, ali ne bih voljela umrijeti dok djeca mi ne odrastu.100 ljudi da se oko njih skupi ,niko neće znati voditi brigu o njima kao ja. Ali sve je u Božijim rukama. Više se bojim nepoznatog, ono što dolazi nakon smrti, jer smrt u stvari i ne postoji ,to je novo rađanje. Ovdje smo samo gosti