Kada ste stekli prave prijatelje? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

lepetetka -> Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 14:56:04)

Kada u životu, u kojem dobu, ste stekle prave prijatelje? Da li je to bilo u OŠ, Srednjoj, ili na fakultetu?
Ja sam svoje najbolje prijateljice upoznala u srednjoj školi i jaaako ih volem, mada imam također par dobrih prijatelja sa faksa,...ali srednjoškolski period mi je ostao u najljepšem sjećanju što se tiče druženja..[sm=smiley1.gif]

felix -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:00:32)

u srednjoj skoli definitivno .
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDUQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DoAEKtxAJnuY&ei=mOM9UfKgIeqS4AS5yoCgCg&usg=AFQjCNFUAWdNLyvt7bKddbE9CbNPrIlShw

još pogotovo kad ovu pjesmu cujem , vrati me sjecanje na lijepo prijateljstvo.

Azyy -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:03:47)

Najbolje prijateljice sam stekla u osnovnoj skoli , istu srednju upisale, iako smo razlicit faks upisale, vidale smo se cesto..I dan danas smo iste nase prijateljstvo se nije promjenilo tu smo da se zezamo, da zajedno sjelimo sa svojim porodicama..

EEDITH -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:06:09)

najbolju prijateljicu imam od rođenja čini mi se
tako da se ne sjećam kada smo se počele družiti,ali to je uglavnom od kada pamtim [sm=smiley1.gif]
i još se družimo i još je najbolja

Latinka -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:07:44)

Na fakultetu. Jedino se s njima još družim, ono iz škole je bilo ratno-tako da kud koji...

ljubičica 28 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:16:28)

U srednjoj školi sam upoznala jednu najbolju drugaricu, na fax-u drugu najbolju drugaricu i obje ih puuuuuuno volEm i danas.

Medić* -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:17:28)

U srednjoj.

rose 87 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:17:47)

pa citav zivot smo bile komsinke ali sa 15-tak smo se pocele druziti bas pravo,bila mi je kuma na svadbi,pravi je prijatelj i to mi je mnogo puta i dokazala

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.3.2013 15:19:17)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Medi_87 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:19:20)

u prvom razredu srednje škole, i to zaista pravu prijateljicu [sm=smiley27.gif] i d aimam samo jednu najbolju prijateljicu

tinkivinki -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:29:54)

imam jednu od djetinjstva ranog,bile smo se jedno vrijeme udaljile,a sad se opet vidjamo i muzevi nam se druze.a i kad smo bile udaljene posjecivale smo jedna drugu kad je u pitanju rodjenje djeteta ili smrt bliske osobe.a drugu imam iz srednje,od prvog srednje se druzimo.treca mi je sa posla,ne radim vise u toj firmi,ali smo dobre i dalje se posjecujemo

saninica -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 15:31:28)

ja imam jednog prijatelja jos id djetinstva. od malih nogu smo bili zajedno. i dan danas smo zajedno. cak se i nasa djeca zajedno igraju

mikyca1 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 16:54:12)

Prvo u osnovnoj a zatim u srednjoj školi,i stalno upoznajem nove prijatelje,jako volim druženje...

jasmin -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 16:56:08)

Prave prijatelje...
Bližnju family ne brojim.
Stekoh 2006 g,u Medini Munewweri [sm=smiley1.gif].

draguljče -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 17:01:48)

Ja više ne vjerujem da prava prijateljstva uopšte i postoje. Baš su se sve prave vrijednosti poremetile.

teacher75 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 18:13:17)

u srednjoj skoli i u studentsko doba[sm=smiley1.gif]

emina08 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 19:48:36)

ja sam sebi najbolju prijateljicu rodila[sm=smiley36.gif]

Mami81 -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 20:04:48)

Moju najbolju prijateljicu zanam oduvjek zivjele smo preko puta jedna druge, pa zajedno u osnovnu , pa u srednju i dan danas zivimo blizu jedna drugoj i iako se nevidimo po par sedmica to nema nikakvog uticaja, sto je najbolje ona ce nam uskoro roditi maloga batu ako bog da i onda ce i moja malena imati jednog prijatelja oduvijek [sm=smiley27.gif] . Pored nje imajujos i moje prijateljice sa faxa joje su tkodj postale vise od prijatelja ma one su nama clanovi porodice [sm=smiley36.gif]

SdZ -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 22:18:10)

Na fakultetu... Draga moja SUbincica [sm=rozica.gif]
Imam i dvije jako, jako dobre kolegice iz srednje skole...[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 22:43:39)

imam dvije prijatlejice otkad znam za sebe - jako bliske

imam jednu prijateljicu od prvog osnovne - bliske, ne vidjamo se stalno, ali smo uvijek tu jedna za drugu, vidimmo se svakih mjesec - dva

imam jednu prijateljicu iz tik poslije srednje skole - jako bliske

i imam jednu prijateljicu koja mi je sve bliza i draza zadnjih godinu otprilike - a i vi je znate [sm=smiley1.gif]

muaaa -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 22:47:02)

Jedinu pravu iskrenu prijateljicu u srednjoj skoli.Rat nas je razdvojio i nakon 4 god smo opet stupile u kontakt koji odrzavamo i danas.Ona je u drugoj drzevi....jedino pravo i iskreno prijateljsvo

Leena -> RE: Kada ste stekli prave prijatelje? (11.3.2013 22:53:30)

Imam nekoliko prijatelja/prijateljica i mnogo drugara/drugarica. Neke sam upoznala u osnovnoj, neke u srednjoj, neke na fakultetu, na poslu... Neke cu upoznati sutra [sm=smiley36.gif]
Ne volim pojam "najbolji/a" u prijateljstvu nikako.
"najstarije" prijateljstvo koje imam ce ove godine napuniti 25 godina[sm=jezicek.gif], upoznale smo se u vrticu, kada smo imale dvije godine i od tada zajedno koracale kroz sve lijepe i ruzne stvari u zivotu [sm=smiley36.gif]

Stranica: [1]