Anoniman -> RE: Kada u vrtic (25.6.2009 10:47:53)
|
IZVORNA PORUKA: tea lana Nije Amel i Nur ovo je vrtic koji nije nacionalno orijentisan pa ako te zanima ja ti se raspitam i odmah ti veceras pisem sve Joj izvini molim te ali ovo mi bas zaparalo usi, "nacionalno orjentisan", i nekad je jos bilo komentara na ovaj vrtic slicnih, pa to neki citaju haman kao vrtic koji proizvdi male teroriste. To je privatni vrtric koji ima islamsku vjeronauku pored ostalog plana i programa. Naglasavam pored ostalog. Moja kcerka ide u taj vrtic, i vidim je kao jednu nrmalnu djevojcicu koja je naucila toliko toga, uci engleski, uci ples, i pored toga uci vjeronauku. Nikakvog malog nacionalistu ja ne vidim u njoj. Ali nebitni su rezultati koje to obdaniste postize, bitno je da tete koje rade tu imaju uniformu koja podrazumjeva nosenej mahrame i sl. Ja ne znam je li na ovoj temi ili drugoj o vrticima, ali takvih komentara je bilo samo na ovaj vrtic upravo zbog ovoga, sto nisam primjetila za druge, necu reci nacionalne, nego vjerski orjentisane vrtice, hocu reci drugih vjeroispovjesti, sto ja licno nemam nista protiv. Molim te da se ne ljutis, ali morala sam ovo napisat. Pozz
|
|
|
|