aazra -> RE: Čitači na RR - Svi mi koji čitamo RR a malo ili nimalo pišemo (11.3.2013 13:56:57)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: animagical to citanje je valjda kao prisluskivanje tudjeg razgovora u javnom prevozu... Da ali to nije privatan razgovor, na internetu je sve javno...privatni razgovori idu putem pp-a, ako neko zelim s nekim razgovarati u cetiri oka...a sad ako se neka "razmahala" o muzu, zaovi itd. na internetu koji je vise nego javan i svima dostupan, onda nema pravo da se zali sto joj drugi to čitaju [sm=smiley1.gif] P.S. I ja zalim sto u nekim situacijama nisam bila opreznija, suzdrzanija recimo...ali Boze moj, nikoga ne mogu kriviti za to. Hocu reci, razmisljajte malo o tome sta i gdje piset_e, kad u ovaj virtuelni svijet iznosite svoje privatne stvari same ste krive za posljedice [sm=smiley1.gif] pa to sam i rekla, nije privatan, bas kao sto ne moze ostati privatno bilo sta izgovoreno u pola pet popodne u tramvaju, kad nemas ni privatan komad rukohvata... kao da uostalom svi nekad nismo dosli kuci i poceli razgovr sa-eee sta sam danas cula u tramvaju... ne zamjerim citacima u svakom slucaju, ali mi ej neobicno sto se neki bas nikad ne ulkjuce u razgovor...u tramvaju ne mozes uskociti u tudju pricu,a na forumu mozes, trebas, pozeljno je... Nije uvijek...da me se pogresno ne shvati, ne idem ne chat, nikad ga nisam otvorila, niti me zanima da citam, ali teme poput "intimne anoreksije" svakako da jer su kako da kazem "skakljive" i zanimljive...[sm=smiley36.gif] Da palamudim, nemam sta, sve vec receno, ali ne vjerujem da ima ijedna koja nije u toku [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|