Blue rose RR
|
IZVORNA PORUKA: minja_ Ja sam imala raznih faza na RR, od prvog susreta koji je bio sa RR alatima, u svrhu određivanja ovulacije, pa termina poroda, pa uvirivanje u teme o sapunčićima, kremicama, dekicama, bez da sam razabirala ko piše, pa sam se pred kraj trudnoće zainteresovala za chat teme, prvo u ocekivanju bebe, pa razgovori od 0-1, pa od 1-2, pa hanuma, pa razgovori rr. Kako mi nedostaje ova tema. IZVORNA PORUKA: minja_ Sad mi RR dođe ko Veliki brat Ima svoje selebritije, ima virtuozne scenariste Koliko nas ima što čitamo chat teme, bez da išta ili ponešto pišemo? Kako to dožiljavaju aktivne članice, da li u najmanju ruku kao čudno, ili kao mahalaštinu, ili kao atak na privatnost? Zašto bi se iko interesovao za neku internu priču? Ja lično ne doživljavam ničem čudnim činjenicu da neko samo čita postove. Niti to smatram napad ili kako god, na svoju privatnosti. Čak šta više onaj dio koji izrazim ovdje ili bilo gdje na netu, su stvari koje su manje više javne. Ono što želim da ostane moja intima i privatnost to ne postavljam na net. Sako ima svoej razloge što želi ili ne želi pisati. Što želi ili ne žeči da se učlani . I ja ponekad obilazim teme, koje veze namaju sa mojim stavovima, potrebama, ali ne pišem ništa na njima. IZVORNA PORUKA: minja_ Nikoga na chatu ne poznajem lično, sigurno sa 90% ne dijelim ni grad ni zajedničke prijatelje, ni face kontakte, a opet mi je chat tema dio svakodnevnice, bez da išta od toga što pročitam na bilo koji način upotrijebim u vanjskom svijetu. Jednostavno, toliko impresivnih žena ovdje piše da mi je užitak čitati, kao što bih čitala nečiji blog. Pisati jednostavno ne stignem, zbog vremena i obaveza. Koliko čitača dolazi ovdje da razabere ko od poznatih ovdje piše? Sinoc u gluha doba vidjeh 8 aktivnih korisnika i 640 čitača. wow Lijepo je znati da je nekome uživanje čitanje naših tema, stavova, razmirica ( :) ), lijepih i ružnih vijesti (da ih bude što manje). Takođe je lijepo i sama činjenica da mnogo ljudi prate portale, jer je to (po meni) odavno postalo mjesto gdje se može naći masa pametnih stvari, korisnih savjeta i slično. A kad su u pitanju poznate ličnosti - i oni su ljudi sa svojim potrebama, i lijepo im se smjestiti ugodno iza nekog nehajnog nick-a i mahalati sa dragim hanumama :)))