lepetetka -> RE: Vaš pripravnički staž. (24.7.2013 10:25:10)
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28 IZVORNA PORUKA: lepetetka hvala vam ženice moje, baš sam sretna [sm=smiley1.gif] Ljubičica28 koliko znam u Sa da nije određeno koliko mogu/smiju primiti pripravnika/volontera, mada se radije odlučuju da prime volontere, ali bez ikakve naknade, jer škole nemaju novca da ih finansiraju... Međutim preko ovog programa zavoda za zapošljavanje, preko kojeg sam i sama uletila, zavod im odobri 1 kandidata pretežno, u rijetko kojoj ustanovi 2 pripravnika.. Kod nas su već odobrili po jednog pripravnika za osnovnu i za srednju školu preko ovog zavoda...i odrađuju pripravnički do kraja marta 2014. što znači da ostali ni nemaju nikakve šanse na ovaj način [sm=smiley13.gif] I na koji način uopće postaješ volonter u školi? Meni rekoše da se samoinicijativno ne može ništa uraditi, već samo preko ovog zavoda ili da dobiješ određeni broj časova na određeno vrijeme...ono bez ikakve naknade, volonterski rad kao i nije moguće... sve ti je do direktora škole, zavod ti nema ništa sa volontiranjem, samo da znaš.. jer sam ja samoinicijativno hodala od škole do škole i moljakala da me prime i eto jedna mi je dala priliku da volontiram, a ova druga je aplicirala za mene zavodu, ali sve je to do njihove volje, jer je direktor taj koji šalje zahtjev zavodu za pripravnički, zavod samo odobri po školama određeni broj kandidata, 1 ili 2 obično, mada nekad to zna biti i veći broj, rijetko ali ima slučajeva.. sretno još jednom mila [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|