RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

gerberka -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 14:53:12)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Onakvu kakvu me je dragi Bog storio i fizički i psihički - zadovoljna sam.
A što se tiče mojih odluka u prošlosti - ne kajem se niti za jednu. Neke su bile bolje neke lošije, ali su sastavni dio mene i mog karaktera i mog poimanja života. Neke su me skljokale, neke su me uzdigle - ali su one moje.

Hvala Bogu zdrava sam, pri pameti, sretna - a sve ostalo - ide u životni staž.

aferim

svaka cast Blue Rose [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] bas tako.

HAHA -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 15:02:27)

Nisam zadovoljna svojim životom prvenstveno što ne mogu da se zaposlim a jako želim,drugo što mm svaki dan duuugo putuje do posla i nazad što utiče na naš život.Hvala Bogu djeca su nam zdrava.

malena sharena -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 15:14:37)

Gdje sam, tu sam. Moglo je bolje, ali moglo je i gore. Ne okrecem se iza sebe i nikad, ali nikad ne razmisljam sbb kbb.

saritaa -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 15:15:50)

blago onom ko kaze da ne bi nista mjenjao, da ne zali ni za cim...jer ja da mogu vratiti vrijeme puno stvari bih uradila drugacije... ali pronalazim ja srecu u malim stvarima [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.3.2013 15:17:25)

[Sadržaj poruke je obrisan]

malena sharena -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 15:21:25)

IZVORNA PORUKA: saritaa

blago onom ko kaze da ne bi nista mjenjao, da ne zali ni za cim...jer ja da mogu vratiti vrijeme puno stvari bih uradila drugacije... ali pronalazim ja srecu u malim stvarima [sm=smiley1.gif]

Pa to je najvaznije. Ko ne zna uzivati u malim stvarima, ne zna ni u velikim. Sreca je tamo gdje je potrazis. Uvijek se moze za necim zaliti, ali cemu? Bilo, proslo. Idemo dalje.

Volim Te! -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 17:04:52)

Ja bih samo da smrsam,ako moze [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lajlac -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 17:11:44)

Zadovoljna sam i sobom i svojim zivotom. Prolazim kroz tezak period u svom zivotu, i ponekad pomislim suprotno ali kad vidim kako ljudi oko mene zive i cime se bore, ovo moje dodje kao milost. Ima mnogo stvari koje bih željela promjeniti, za koje bih voljela da su drugacije, da sam i ja drugacija: jaca, sigurnija u sebe i hrabrija, ali na neke stvari ne mogu utjecati ili nemam dovoljno volje i snage.

chuci -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 17:12:58)

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

Ja bih samo da smrsam,ako moze [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

i ja isto

teacher75 -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 18:15:56)

i ja bih voljela da malo smrsam i da naucim da ekonomisem, da mogu malo vise para ustediti i da sam manje naivna i otvorena. voljela bih da sam lukavija i namazanija[sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 18:17:40)

jesam...
samo bih zeljela malo vise unutrasnjeg mira....drugo mi nista ne treba

draguljče -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 18:19:13)

IZVORNA PORUKA: teacher75

i ja bih voljela da malo smrsam i da naucim da ekonomisem, da mogu malo vise para ustediti i da sam manje naivna i otvorena. voljela bih da sam lukavija i namazanija[sm=smiley1.gif]

Isto potpuno. I voljela bih promijeniti mjesto stanovanja.

Kviki -> RE: Koliko ste zadovoljne sobom, svojim životom...i šta bi ste promijenile da možete?! (11.3.2013 18:28:33)

Još više bih putovala jer me putovanja baš čine sretnom [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]