Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 18:23:47
MicoTico
Smeta mu što sam pričalica i "ne zatvaram", što sam ranoranilac, jer se jadan nije naspavao od kad se oženio (duša mi njega probuditi pa da imam s kim pričati uz kafu ili bolje reći voditi monolog). Nervira ga što sam kao Monk iz serije, pa premještam stvari po kući jer moraju da budu po mom utvrđenom redu.
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 18:28:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Smeta mu što sam pričalica i "ne zatvaram", što sam ranoranilac, jer se jadan nije naspavao od kad se oženio (duša mi njega probuditi pa da imam s kim pričati uz kafu ili bolje reći voditi monolog). Nervira ga što sam kao Monk iz serije, pa premještam stvari po kući jer moraju da budu po mom utvrđenom redu.
otkud ti kod njena...ja mislila moj ima takvu
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 18:34:18
mishkica
Sto rano ustajem a kasno legnem, sto pricam non stop, a on bi mogao godinu da ne progovori, sto kad idemo negdje kupujem nekom nesto, to mi redovno prigovara, mrzi nosanje kesa negdje, svugdje bi goloruk isao, dalje, smeta mu kad nosim kosu u repu, ja ne volim da me dira po licu, a on ne voli kad je u repu, mrzi kad se nasekiram zbog posla, smeta mu kad se nakarminam, voli moje pune usne bez icega smeta mu ljeti sto kukam da mi je vruce, kaze da kakvo ce biti u julu ne voli kad ruzim M sto ne jede i kad se penje po stolu, mrzi vidjeti u sudoperu sude kako se cijede, uh svasta njemu smeta, al ko mu je kriv, taku me nasao
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 18:40:12
sporty mamaa
Smeta mu najvise facebook i RR I to sto ga budim da pijemo kavu(a on bi spavao do 2 kad je druga) i sto stalno kukam da ne mogu vise cekati posao I sto ga stano morim da idemo setati(nikad nebi sam predlozio). Ima toga jos, neka dok se sjetim,a mogla bih i ja stosta nabrojati sto meni smeta
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 18:42:02
Amam
Sto nikad ja ne vozim njega,tj ne vozim auto kad idemo skupa,sto ostavim odjecu koju skinem sa sebe na sto za peglanje,sta ostavljam nakit gdje god stignem,sto kupujem djeci odjecu,smetaju mu serije,saFunjre i grand show i ja to u biti ne gledam,samo onda kad ne pricam s njim,pa odgledam Gileta ,sto komentarisem poneku tv licnost da je zgodan,sto sam gundjalo,on se ne voli svadjati,sto se brzo naljutim...ih sjetit cu se ja jos
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 20:31:09
ziki
trenutno mu smetaju drvca na RR
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......