RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

MicoTico -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:23:47)

Smeta mu što sam pričalica i "ne zatvaram", što sam ranoranilac, jer se jadan nije naspavao od kad se oženio (duša mi njega probuditi[sm=smiley36.gif] pa da imam s kim pričati uz kafu ili bolje reći voditi monolog).
Nervira ga što sam kao Monk iz serije, pa premještam stvari po kući jer moraju da budu po mom utvrđenom redu.

koka i po -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:24:44)

iskrenost...ona najvise boli

bebacha -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:25:11)

sto neznam s parama[sm=smiley36.gif] i jos svasta nesto al ko ga sisa,nije ni on perfect

crnkka -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:26:49)

HAHA pa smeta mu to što neznam gdje ostavim svoje stvari, npr naušnice, prsten

Hanady RR -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:28:00)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Smeta mu što sam pričalica i "ne zatvaram", što sam ranoranilac, jer se jadan nije naspavao od kad se oženio (duša mi njega probuditi[sm=smiley36.gif] pa da imam s kim pričati uz kafu ili bolje reći voditi monolog).
Nervira ga što sam kao Monk iz serije, pa premještam stvari po kući jer moraju da budu po mom utvrđenom redu.

otkud ti kod njena...ja mislila moj ima takvu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mishkica -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:34:18)

Sto rano ustajem a kasno legnem, sto pricam non stop, a on bi mogao godinu da ne progovori, sto kad idemo negdje kupujem nekom nesto, to mi redovno prigovara, mrzi nosanje kesa negdje, svugdje bi goloruk isao, [sm=jezicek.gif] dalje, smeta mu kad nosim kosu u repu, ja ne volim da me dira po licu, a on ne voli kad je u repu, mrzi kad se nasekiram zbog posla, smeta mu kad se nakarminam, voli moje pune usne bez icega[sm=jezicek.gif] smeta mu ljeti sto kukam da mi je vruce, kaze da kakvo ce biti u julu[sm=hudicek1.gif] ne voli kad ruzim M sto ne jede i kad se penje po stolu, mrzi vidjeti u sudoperu sude kako se cijede, uh svasta njemu smeta, al ko mu je kriv, taku me nasao[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mama Nermina -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:38:11)

Smeta mu sto ponekad ne pazim na sebe tj malo se zapustim [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

lady_bubamara -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:39:36)

Moj pesimizam

Što vrisnem iz sveg glasa kada ugledam bubu , skakavca , pauka - PA NEĆE TE POJESTI ŠTA VRIŠTIŠ [sm=smiley36.gif]

Što se nekad toliko zapričam pa ne kontam da on već po ko zna koji put zijeva u pokušaju da nešto kaže al ne uspijeva od mene

Što stalno kupujem suknjice i haljinice a nikada ih skoro ne nosim jer vazda govorim da sam debela, a on to ne da reći

Što ne šećerim kafu , stalno bronda kako je mogu biti gorku, pa to nije dobro za srce , pa bla bla bla

Što od kako sam trudna prestala sam pušiti pa njemu brondam kada mi začadi , to ga nervira...

sporty mamaa -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:40:12)

Smeta mu najvise facebook i RR[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I to sto ga budim da pijemo kavu(a on bi spavao do 2 kad je druga) i sto stalno kukam da ne mogu vise cekati posao[sm=jezicek.gif] I sto ga stano morim da idemo setati(nikad nebi sam predlozio). Ima toga jos, neka dok se sjetim,a mogla bih i ja stosta nabrojati sto meni smeta[sm=smiley36.gif]

Amam -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 18:42:02)

Sto nikad ja ne vozim njega,tj ne vozim auto kad idemo skupa,sto ostavim odjecu koju skinem sa sebe na sto za peglanje,sta ostavljam nakit gdje god stignem,sto kupujem djeci odjecu,smetaju mu serije,saFunjre i grand show i ja to u biti ne gledam,samo onda kad ne pricam s njim,pa odgledam Gileta [sm=smiley36.gif],sto komentarisem poneku tv licnost da je zgodan,sto sam gundjalo,on se ne voli svadjati,sto se brzo naljutim...ih sjetit cu se ja jos [sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 20:31:09)

trenutno mu smetaju drvca na RR[sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 20:33:47)

Svašta. [sm=smiley36.gif]

lepetetka -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 21:36:20)

kašnjenje [sm=smiley36.gif]

madam x -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 21:38:20)

Što sam pametna[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]....šalim se, mislim , jesam, ali mu smeta što sam JA[sm=jezicek.gif] uvijek u pravu.

muaaa -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (11.3.2013 21:39:17)

Nisam ga pitala[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? (12.3.2013 18:59:33)

mom smeta kad se ja derem na djecu, a sebe ne cuje[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]