Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 9:53:33
Dida79
Sto bi uvijek negdje hodala a on penzioner teski Sto djeca nisu ranije u krevetima po bogu njemu je do akcijanja ali mu se spava pa ne moze cekati da djeca zaspu Sto glasno pricam kaze da ce mu otici sluh od mene Sto ne volim pitu redovno im je pravim i svaki put kad je na meniju on se nacuditi ne moze kako ja ne volim pitu a po njegovom odlicno je pravim
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 9:54:32
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
Što ne pazim stvari. "Lomim" kablove kad ih srolam. Što ostavljam prste na touch screenu. (apsurno, znam). Moj muž je Monk što se tiče tehnike, a mene boli briga. Ako se kad razvedemo, to će biti zbog kafom zaljevene tastature.
i moj je isti ovakav, kaze da previse lupam po laptopu kad tipkam, pa kako mi je prljav laptop a kad se pokvari jedva doceka da mi odrzi predavanje kako ne znam cuvati tehniku
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 9:58:12
sabinos
sta njemu ima smetati?ja sam savrsena sala mala... trenutno mu smeta sto koristim vaginalete eto ko da je meni drago... inace mu smeta sto puno volim da pricam(on je sutljiv tip),sto volim da planiram makar 10 dana unaprijed(kod njega sve nekako iznenada i usput),sto se nerviram za sitnice,sto nisam popustljiva prema djetetu,sto volim pitu sa lukom i istu pravim,sto mu prigovaram za cigare,sto mu ne vratim sjediste u autu u prvobitni polozaj kad zavrsim sa voznjom,sto mi je mrsko ustajati svake minute radi svake sitnice,sto skupljam stvari i ne dam da ista baca...ih mogla bih ja do sutra.cini mi se ipak nisam savrsena ma ja sam sto puta rekla-ne znam kako nas je Bog sastavio,toliko smo razliciti.al eto
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 10:04:43
felix
svašta mu smeta što izadjem na terasu zapaliti on vazda ronda nemoj razboliceš se , smanji cigare ..... nemoj kasno jest pa posle ujutro, rondaš da si svašta sanjala slabo spavala , ne mazi toliko A. umazuj posle ceš nadrljati, malo se pozuri kad šta radiš nekad me lijenost ufati vucem se ko prebijena mačka. Opet ti gola ledja, nemoj mi sutra kukat da te šta muci uvuci taj potkošulj u gace ko ja jesi kod mene kad vidjela gola ledja. Kad A. hranim nece pa se nerviram de pusti ga nije djeete gladno jest ce kad ogladni , Kad mu dajem zalogaje varam da jedem vice polako il de neka se napije soka ona cim se napije soka neece da jede više on to zna al fol uvjek zaboravi grrrr De malo šuti kad dodjem s posla naviješ se ko sat ja bi malo mira da odmorim, ti sam pričaš izmišljaš nešto . A najviše od svega mu smeta kad diram njegove stvari ko nprm. lap. to on cuva ko oci u glavi a ja handrkava pa on sam rodna de polako ne diraj po ekranu prstima , sad si jela sa A smoki jesu ti masne ruke ne diraj tak po tipkama itrd hb imam svoj nedo Bog da jedan koristimo oboje
< Poruku je uredio felix -- 11.3.2013 10:07:00 >
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 10:16:28
visnjica1
Zaboravi rwci da je moj vecinu slobodnog vremena iskljucen taj puno ne komentarise i mogu sve i ne pocistit po kuci i otici a ne napraviti rucak nije bas ljubitepj moje kuhinje hah on nam kuha jer je profesionalni kuhar sreca moja, on se uvijek smije i znam da me i ne cuje kada pricam ,samnom suti a kada gosti dodju navije se ko kolo vjeruj te da ostanem zacudjena jel to moj F.
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 10:18:28
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: henna ze
tita mi nemam pojma..al danas cu ga pitati..pa vam javim... on je od onih likova "svemijesvejedno"
i ja sam ovo prvo pomislila, a drugo necu ni da ga pitam, jer me ne zanima, mada vjerujem da ga moje spavanje izludjuje
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 10:32:45
rose 87
sto me uvijek ceka,sto nemam vozacku da on nema obavezu da me vozi na razna mjesta,sto gnjavim dijete da jede manje slatkisa,sto stalno nesto cistim ne razumije sta ,sto volim da se mazim 24/7 a njemu nije uvijek do toga...
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 10:37:32
bebana27
brzo ce naljutim ali i odljutim smeta mu to sto za svaku sitnicu dizem uzbunu sto ne bolim nepravdu ali u okruzenju u kojem sad zivim je narod jako zavidan ako imas kako imas tako da mi to jako smeta a i njega to nervira
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Sta nasem partneru smeta kod nas? 11.3.2013 11:26:33
MAMA MA
Puno je vise stvari koje meni smetaju kod njega nego nekih stvari koje njemu smetaju kod mene.. ...Ali eto rekla bih da mu smeta sto sam brzopleta...sto gubim stvari...sto ne cuvam tehniku..sto slusam muziku non stop(jer on istu prezire-ali bukvalno mrzi muziku)...sto kolutam ocima kad gleda sport na tv-u ...sto ga cesto ne podrzavam u nekim njegovim namjerama jer smatram da su nepotrebne...sto cesto stavim tudje JA ispred svog..itd..itd...