Mirkica -> RE: naj naj forumasice (11.6.2013 22:12:25)
|
IZVORNA PORUKA: klemzi Najjedinstvenija [sm=smiley1.gif] - Palachinken Najnježnija - Mamine oči Najnajnajdraže - moje drage trudilice. Sve do jedne, da ih ne nabrajam [sm=smiley1.gif] Najdirektnije - Vesela, Vještica, Mirkica (ne znam je li još neko to primijetio, ali Mirkica gađa u sridu [sm=smiley1.gif]) Najosjećajnija - Koka i po Najsusretljivija - Hanady Najduhovitija - Vesela, Palačinka (dva potpuno rzličita tipa humora, ali obje duhovite ekstra) Najsaburli - Jasmin Najrječitije - Minja, Snijeg Najjaranice - osim trudilica,DK, Zinanina InLove, Reallove,meni draaaaaaagaaa Mua (mada će je ovo iznendaiti možda) [sm=smiley1.gif], i sad ovdje ideeee veliki spisak...a mene leđa bole i ne mogu ga cijelog tipkati [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Najljepše - Pahulja, Iman, Malena 27, Lady26 I ne znam gdje da svrstam svoju Tajru. ali naprosto mi je naj [sm=smiley1.gif] Trudliliceeeeeeeeeeeeeeeeeee voliiiiim vas!!! Ove spiskove je baš nezahvalano praviti, uvijek ostane milion dragih osoba koje ne spomenemo [sm=smiley13.gif] hahahahah hajd nek ti bude , ja bona sma pisem sto mislim ne znam drugacije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|