lepetetka -> RE: Crno na zubicima (11.3.2013 8:52:19)
|
IZVORNA PORUKA: diyanna Dragemoje, pitanje za iskusnije mame. Naime imam bebu od 9 mjeseci (za koji dan ce imati9) i ima 4 zubica u donjoj vilici i 2 u gornjoj. Prva dva su joj narasla sa 5 mjeseci i sve je bilo ok dok nisam jucer primjetila na unutrasnjoj strani tih prvih zubica nesto crno uz rub desni (odakle rastu zubi) kao crna linija i na jednom i na drugom...to sam vidjela samo na par sekundi jer mi ne dopusta da vidim bolje. kupila sam joj onu gumenu cetkicu koja ide na prst odmah pa smo danas malo pokusavale prati ali nisam uspjela vidjeti rezultate. Ne jede nista slatko osim sokica ali i njih uvijek razrijedim sa vodom u omjeru 1:3...nista mi nije jasno...nemoguce da je karijes vec a ima zubice tek 4 mjeseca.... pomagajte nemam ti iskustva sa ovim, ali znam da je moguće da se malim bebama počnu rano kvariti zubići, ali vrlo rijetko.. Ja mislim da će ti se javiti lady26, ona je spominjala to nešto crno na zubićima, baš takve linije, ali njena je curica veća ali nema veze, imate isti problem, spominjala je da će malenu voditi i zubaro da pogleda pa možda da joj pošalješ pp.. a ti možeš mokrom gazom probati skinuti ako nešto baš ima da se može skinuti tako..
|
|
|
|