muaaa -> RE: svečana odjeća (31.3.2012 23:25:47)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: muaaa Ma sve ste vi upravu i ja to razumijem,ali nazalost djeca to nerazumiju.Ali opet nemogu reci da me ne slusa i da je to uzela protiv moje volje.Ne, nije, slozila sam se stim.Tako da se razumijemo,to je nagrada za sve sto ona radi i kako se ponasa,kako uci itd.A to sto sljasti,pa neka sljasti,to je njena noc za pamcenje....i samo nemojte reci da svom djetetu to ne bih dopustile,jer djete ce uraditi nesto i bez vaseg znanja.A sto se tice cipela,baletanke ce ponjeti pa preobuti kad dodju do odredista Nemoj, da budem pogrešno shvaćena, draga ja sam samo napisala svoje mišljenje, da danas generalno te male mature izgledaju kako naše nisu ni velike izgledale, za mene je to strašno, ništa drugo, nek šljašti na sve strane, brate ukusi su različiti, neka je dami dragoj sretno, a mama će svakako cupkati i na prozoru visti dok dođe ljepotica kući, ha ja, tako to hod, hahaha Ma naravno da nisi pogresno shvacena[sm=smiley1.gif],a sto se tice cupkanja na prozoru hahah.Ali neznam ko je gori u svemu tome,cak im je razredna rekla da mogu i prespavati u tom hotelu gdje ce slaviti[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]mislim nigdje veze,sad se pojedina djeca nafurala cak i da noce
|
|
|
|