Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 26.11.2008 22:21:40
Amrino
Bluza i cipele su mi odlicne!!! Meni se licno suknja ne svidja jer volim uze suknje koje isticu figuru...ta suknja mi je nekako- bez oblika. Mozda da utrpas bluzu u suknju pa stavis neki siri kais? Nemam ti nikakvu pametnu za stramle...i meni je to uvijek tesko odrediti...mozda neke kao te sto su na tebi- samo bez dezena? Slazem se sa hanabananom- svaka pohvala za figuru!
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 26.11.2008 22:46:24
camm
visnja ne zezaj malo hodaj po kuci vjezbaj ma i stikle podignu guzu ne brini se.. aj nadji neke stikle i slikaj se u tome please pa ce i drugi vidjeti da je bolje..ako ti nije mrsko.. joj jesam ja zapela..sory al eto pokusaj bar sama pa vidi.
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 26.11.2008 23:20:59
Visnja RR
haha slatka si mi skroz ali draga ja sam stikle nosila od svoje 20 do 24 -e godine...a onda se zaratilo pa sam "poravnila" i nikad vise ne udjoh u stikle... vec su to obicno sandalice sa tim nekim punim vecim peticama ili ravna obuca... tako da nemam ni jedne stikle doma
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 26.11.2008 23:45:33
Visnja RR
hvala :) ma znam ja da bi stiklica bila bas efektnija al sta da se radi... bilo bi gluplje da na tom vjencanju sjedim ko drvena Marija umjesto da skakucem u necem u cemu necu slomiti nogu... ljubim te...
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 27.11.2008 1:38:16
camm
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
hvala :) ma znam ja da bi stiklica bila bas efektnija al sta da se radi... bilo bi gluplje da na tom vjencanju sjedim ko drvena Marija umjesto da skakucem u necem u cemu necu slomiti nogu... ljubim te...
ok onda se dobro provedi i za nas od kad ja nisam bila na svadbi . posle svoje se i nesjecam ljubim i ja tebe i lijep provod ti zelim.
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 27.11.2008 7:19:18
andji
Višnja nije moj stil ali mi se svidja kako si uparila,i te balon suknje zaista prekriju nedostatke,mene učine debljom malo i onada budem knap ,a eto tebi je prekrilo stomačić i guzu.A što se tiče čarapa preporučujem ti jednostavniji crni dezen,ne šareni jer ti je bluza sa sjajem pa da ne bi izgledalo kičavo i šareno.Naćićeš neke crne i još bolje,potraži sa vertikalnom jednom ili više linija,jer one vizuelno izdužuju nogu...eto tako,ja bih naravno dodala gležnjarice ili neke štikle,ali ako si ti osjećaš u tome ok,onda dobro...sretno i nadam se da ćeš se provesti ok
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 25.12.2008 13:34:22
sarayka
Nisam znala gdje postaviti ovo pitanje da nebi otvarala novu temu pa je nadam da je ovo ok!! Voljela bih kupiti ovih dana neku haljinu za novu godinu koje bih obukla uz neke crne elegantne cizme eventualno cipele pa sad ima li neko prijedlog gdje da gledam jer mi se ne da sve obilaziti,a nemam ni vremena zaista?? Hvala svima!! Ovako sam nesto zamislila...
ili ovako nesto...
iako ne mora biti striktno crna i ovakve su aposkutno PREKRASNE
Nadam se da nisam pretjerala al nisam mogla odoliti da ovo podjelim s vama. Prosto sam se zaljubila iako ih ima još punnoo al nije fer da ih sve ovdje postavljam ..
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 25.12.2008 13:47:49
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
razlog sto ne stikle: odavno sam zaboravila hodati u njima i sigurno bih se polomila u njima ... a ove ce mi podici dupe
' Zar se to moze zaboraviti? Ja nisam bila godinu ipo na stikli i nedavno kad sam stala na njih ko da ih nisam skidala... to ti je isto kao biciklo, kad ga naucis da ga vozis neces zaboraviti...
Super ti izlgeda, mislim TI super izgledas... ja se borim da spadnem na tvoju liniju sada...
RE: svecana odjeca za kupiti u SA 25.12.2008 13:52:57
Ilhana RR
Znate li nekog dobrog snajdera? Ja sam ljetos kontala da odem kod jedne da joj pokazem po slici da mi radi... al nestigoh... valjda cu na ljeto ako Bog da imati vremena... a do tad mozda mi neko predlozi dobrog... ;)