lady_bubamara -> RE: B Kompleks u trudnoći... (10.3.2013 10:27:32)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica ko ti je dao b komplex? fizijatar nije sigurno, možda ginekolog ili opšti lejkar? pitam zato što kod ukliještena nerva je to više napuštena praksa da se daje b kompleks, iako se prije rutinski davao u koktelima, ali nema učinkovitosti nikakve problem je u kičmi, ne u samom nervu ok, nerve hrna e vitamini b kompleksa, ali nema efekta što se tiče smanjenja bla radije se posvajetuj sa fizijatrom oko nekih stavri kako olakšati bol (paracetamol bi smjela, ali si alergična, apaurin je učinkovitiji, jer opušta bolne mišiće, zaštitne položaje bi ti trebalo pokazati kako da zaštitiš kičmu i sl, eventulano mazanje nekom kremom koju smiješ) što se samog b kompleksa tiče, sad ga daju na početku trudnoće da smanji mučnine i povraćanje, mada meni lično nije nešto posebno pomogao Jeste draga , ginekolog, idem fizijatru iduće sedmice sam naručena, pa kao do tad da pijem b kompleks da mi malo opustis se tu gdje se uklještilo dok mi on ne da neku drugu terapiju... A upravu si to što kažeš nije samo do nerva već i do cijele kičme, jer evo već dva dana me boli kičma maltene do vratnih pršljenova i sve se više podsjećam na svoju mamu koja ima išijas [sm=smiley13.gif]... Hvala draga [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|