RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Mya_81 RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 17:26:32)

Ja jos nisam skontala kako da posaljem zahtjev [sm=sad.gif]

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:05:23)

meni niko odgovorit smijem li promjenit e mail adresu, ovoj na koju sam prijavljena ne znam pasword???

chuci -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:13:34)

mya imaš desno kad otvoriš u mojoj ringeraji onaj tab privatne poruke i prijatelji, eh tu na desnoj strani imaš piše sačuvaj prijateljstva, i ispod toga narandžastim slovima piše potraži ih sa pretraživačem. eto u njemu kucaš ime ili nadimak na rr pa tražiš tako.

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:29:51)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

meni niko odgovorit smijem li promjenit e mail adresu, ovoj na koju sam prijavljena ne znam pasword???

Kad god pokusam promjenit e mail nece da mi spremi promjene.

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:34:09)

kako da se posalje zahtjev daj te ljudi govori te moramo pobjediti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Silver -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:44:04)

meni pocinje da koci, stalno me izbacuje, odjavljuje, i ne mogu da otvorim svoje labume ni dnevnik :( ni sliku uz dnevnik da stavim!

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:45:34)

izbacuje i mene ja nekad ne mogu da post napise a dnevnike ne mogu nikako da gledam

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:45:44)

IZVORNA PORUKA: Silver

meni pocinje da koci, stalno me izbacuje, odjavljuje, i ne mogu da otvorim svoje labume ni dnevnik :( ni sliku uz dnevnik da stavim!

isto...
prijavljeno je...dok nam višja dođe programeri će biti obavješteni...
dnevnike nemogu nikako komentirati danas...
niti mogu staviti fotek u isti...

pa sačekat ćemo :)

Silver -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 18:55:21)

mah nije neka drama ali pomalo iritira [sm=smiley36.gif] ali definitivno mogu jos sacekati [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 19:10:10)

generalno dnevnici stekaju ...bar na portalima gdje je usijano [sm=bravo.gif]

vila_7 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 19:16:04)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja sege na ringeraji! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nema cega nema - novih anketa,novih tema, ko male pcelice [sm=smiley36.gif]

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 19:19:09)

IZVORNA PORUKA: vila_7

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja sege na ringeraji! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nema cega nema - novih anketa,novih tema, ko male pcelice [sm=smiley36.gif]

pcelice radilice sad ce forum da bude najaktivniji ovig 5 dana

Silver -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 19:36:21)

IZVORNA PORUKA: bebana27

IZVORNA PORUKA: vila_7

pcelice radilice sad ce forum da bude najaktivniji ovig 5 dana

Pa dobro, ipak je ovo vanredno stanje [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:27:08)

savjet:

svaki album treba da ima najmanje 10 fotogafija

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:44:21)

sinaninica ili kako se vec zove ima ban do sutra ...
javila se i izvinula... ije znala da krši pravila a nije se ni obazirala na pp

sutra će biti online opet ali upozorena je na pravila nagradne igre...

rekla je d će biti dobra :)

Medi_87 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:46:45)

a gdje se treba prijaviti na ovaj urednički mailing[sm=smiley36.gif] imam za trudnoću i razvoj djeteta, ali ovajj nemam

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:50:22)

jel to ona otvorala teme koje vec imaju pa jel procitala pravilo igre izgleda da je nova na forumu pa nije ni gledala teme nego samo stavljala

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:56:13)

IZVORNA PORUKA: bebana27

jel to ona otvorala teme koje vec imaju pa jel procitala pravilo igre izgleda da je nova na forumu pa nije ni gledala teme nego samo stavljala

ma ja [sm=smiley36.gif]

Sarah1 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:56:33)

Zenice,molila bih da mi pojasnite,jel i kod nas funkcionise opcija za slanje prijateljstva i broji li se to? Gledala sam RR.rs i one tako isto skulpljaju poene.

Skvo RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 20:57:39)

Jesmo li spremne...?...jesmo...nasa je smjena[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] treca smjena....dakle...hajmo da otvaramo po album..albume...haha...minimalac 10 slika....to nam je prvi zadatak....idemooo[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 21:01:16)

IZVORNA PORUKA: Sarah1

Zenice,molila bih da mi pojasnite,jel i kod nas funkcionise opcija za slanje prijateljstva i broji li se to? Gledala sam RR.rs i one tako isto skulpljaju poene.

uđeš u moja ringeraja...
gore lijevo narandžasto
pa ispod toga staneš na privatne poruke i prijetljei  aipod toga pretraživač prijtelja...
otvori ti ekrančić, okvir u koji upišeš...nick il prva tri sloba...npr hanady...ispod tpga traži...ponudi ti listu istih pored imaš dva prijetelja haman zagrljena i + klikneš na tu ikunociu i pozbala si me za prijetlja...

sad u ruke olovku i piši aktivne trenutno nicove i zivkaj nas :)

bebacha -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 21:01:55)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Jesmo li spremne...?...jesmo...nasa je smjena[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] treca smjena....dakle...hajmo da otvaramo po album..albume...haha...minimalac 10 slika....to nam je prvi zadatak....idemooo[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

idemo

Silver -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 21:02:16)

spremnaaaa!!!

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 21:02:58)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Sarah1

uđeš u moja ringeraja...
gore lijevo narandžasto
pa ispod toga staneš na privatne poruke i prijetljei  aipod toga pretraživač prijtelja...
otvori ti ekrančić, okvir u koji upišeš...nick il prva tri sloba...npr hanady...ispod tpga traži...ponudi ti listu istih pored imaš dva prijetelja haman zagrljena i + klikneš na tu ikunociu i pozbala si me za prijetlja...

sad u ruke olovku i piši aktivne trenutno nicove i zivkaj nas :)

mogla bih i ja malo da vas zivkam [sm=smiley1.gif]

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (11.3.2013 21:04:02)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

A gdje da otvorimo albume idemo draga ja sam popila veliku solju nesa da budem veceras do kasno budna[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>