RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Silver -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:03:10)

meni tesko otvara albume, a dnevnike uopste nece i dalje!

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:07:35)

nece ni meni dnevnike
a slike hoce mogu da komentarisem

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:09:06)

sto ovo blokira

zumbulcica -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:10:08)

IZVORNA PORUKA: bebana27

sto ovo blokira

aha i meni [sm=zmeden.gif]

Mya_81 RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:11:41)

kako vi dobiva te 7 na komentar bodova ja 3 sad gledala kad sam komentarisala

Komentar na albume i slike je 7, a objava posta je 3.

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:13:31)

Ja kad sam usla da komentarisem slike dobivala sam 3 boda

lady_bubamara -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:14:28)

A brate dragi, pa stalno me izbacuje sa foruma , kad ukucam ringeraja.ba piše mi The webpage is not aivaliable, ili neki session istekao, albume ne mogu da komentarišem, post ili mi ne objavi ili ga objavi 100 puta za redom, svoj album ne mogu da pogledam, al zato teme frcaju jedna za drugom... [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:14:49)

Ja imam neodoljivu želju da kažem sljedeće...

svaka vam čast žene
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rezultati su zaista očarajavajući i pored činjenice da je organizator ove igre nedorastao istoj...

1. serever je jamko slab, sve je sporo i presporo....neko ko je ovakvu igru osmislio trebao je računati na mnogo jači odziv aktivnih učesnika u istom trenutku
2. dnevnici se ne mogu pisati, fotografije u njega ne mogu smještati....a isti komentirati ni pod razno već 24 sata
3. albumi jako sporo se otvaraju, najčešće u želji da otvorimo fotografiju ispod koje treba ići komentar dešava se serverska greška
4. pored sve navedenog prijmećujem da dobar dio mojih komentara u albumima nije mi bodovan...dal će se to kasnije korigirati vdijet ćemo..al ja uredno evidenciju sebi vodim[sm=smiley36.gif] niti s eboduje pisanje dnevnika, niti mi je bodovan prihvaćenih 2 komada zahtjeva za prijetljstvo...

eh i pored navedenog smo jako dobro plasirane...zato svaka nam čast....[sm=bravo.gif] i sve poene smo skupile u skladu sa pravilima portala...duple teme od strane moderatora su izbrisane a bilo ih je, ot se prati briše koliko se stiže...i na sve to vrlo ste kontuktivne i inovativne da na portalu koji zaista ima tema obilje stavljate nove koje duple nisu....i na sve to niko nije zakinut za savijet, pomoć redovnu koju članice ovoga portala godinama nesebično jedna drugoj pružaju

mislim nek se zna...koji su razlozi da smo najboLjše [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

SdZ -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:18:15)

Ja nikako ne mogu prihvatiti zahtjeve za prijateljstvo. Mozda sam i prihvatila, ali nista mi ne pokazuje. Lepetetka i Doublemum, jesam li vas prihvatila? [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Blue rose RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:19:26)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

svaka vam čast žene
[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

rezultati su zaista očarajavajući i pored činjenice da je organizator ove igre nedorastao istoj...

1. serever je jamko slab, sve je sporo i presporo....neko ko je ovakvu igru osmislio trebao je računati na mnogo jači odziv aktivnih učesnika u istom trenutku
2. dnevnici se ne mogu pisati, fotografije u njega ne mogu smještati....a isti komentirati ni pod razno već 24 sata
3. albumi jako sporo se otvaraju, najčešće u želji da otvorimo fotografiju ispod koje treba ići komentar dešava se serverska greška
4. pored sve navedenog prijmećujem da dobar dio mojih komentara u albumima nije mi bodovan...dal će se to kasnije korigirati vdijet ćemo..al ja uredno evidenciju sebi vodim[sm=smiley36.gif] niti s eboduje pisanje dnevnika, niti mi je bodovan prihvaćenih 2 komada zahtjeva za prijetljstvo...

eh i pored navedenog smo jako dobro plasirane...zato svaka nam čast....[sm=bravo.gif] i sve poene smo skupile u skladu sa pravilima portala...duple teme od strane moderatora su izbrisane a bilo ih je, ot se prati briše koliko se stiže...i na sve to vrlo ste kontuktivne i inovativne da na portalu koji zaista ima tema obilje stavljate nove koje duple nisu....i na sve to niko nije zakinut za savijet, pomoć redovnu koju članice ovoga portala godinama nesebično jedna drugoj pružaju

mislim nek se zna...koji su razlozi da smo najboLjše [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

A nismo najgore moderatorice na RR-ovima - smajlikojiplazijezikzlimjezicima

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:22:13)

imala sam 846 kad sam komentarisala sad imam 849 znaci 3 sam dobila na komentar a ne 7

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:22:59)

a Br evo naših članica....
ako smo ikada išle portiv njih neka kažu...
a neka i kažu kada smo radi poštivanja pravila bivale ljute i nisu nas voljele...pa pucala su najbolja prijteljstav radi toga...

no ja vjerujem da naše članice ipak imaju jedine prava reći koliko smo loše...odnosno dobre...

ovo je jedna velika porodica...i ovaj rezultat to i dokazuje...
kao i na chat temi situacije u kojima jedna drugoj prepuštaju nagrade jer su svjesne života i potreba i svega...a da ne govorim o veličini naše prvo plasirane koje nikada niko tići neće[sm=bravo.gif]
zar ima boljih članica....nema na dunjaluku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Skvo RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:24:47)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

svaka vam čast žene
[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

mislim nek se zna...koji su razlozi da smo najboLjše [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

A nismo najgore moderatorice na RR-ovima - smajlikojiplazijezikzlimjezicima

ako ti tako kazes...

uglavnom za total (jer mi ne ucesvujemo) sam prikupila 5430 bodova[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

chuci -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:26:30)

ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje.
što ona tako stoji odvojeno?

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:26:49)

e da i ja 4888...

s tim da čekam da server odradi računicu kako treba jedno 70 mi je zakinuto na komentarima i drvcima[sm=jezicek.gif]

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:28:47)

a Br evo naših članica....
ako smo ikada išle portiv njih neka kažu...
a neka i kažu kada smo radi poštivanja pravila bivale ljute i nisu nas voljele...pa pucala su najbolja prijteljstav radi toga...

no ja vjerujem da naše članice ipak imaju jedine prava reći koliko smo loše...odnosno dobre...

ovo je jedna velika porodica...i ovaj rezultat to i dokazuje...
kao i na chat temi situacije u kojima jedna drugoj prepuštaju nagrade jer su svjesne života i potreba i svega...a da ne govorim o veličini naše prvo plasirane koje nikada niko tići neće[sm=bravo.gif]
zar ima boljih članica....nema na dunjaluku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ma mi smo ovdje kao jedna velika familija tu smo da dokazemo koliko smo jake i jedine da pokazemo cijelom svijetu ko su zene sa rr [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:29:20)

IZVORNA PORUKA: chuci

ja u mojoj ringeraji na desnoj strani imam prijatelje prisutne i odsutne i one koji me nisu potvrdili i posebno iznad imam ladyblue i piše mi da je dodam za prijatelja jer je i ona član ringeraje.

pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :)
donosi poene :)

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:29:41)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

DA PONOVIM

Komentarisite ALBUME..to donosi / 7 poena

kolko nose drvca i postovi?

Skvo RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:30:05)

postovi 3, a drvca 1

Blue rose RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:30:13)

Moja izjava je apropo "one tamo jutrošnje" izjave kakve smo :)

Možda jesmo vještice na metli bile pođahkad, ali naši odnosi se vide na broju tema - one se ne mogu na ružan način steći, samo na smijeh, savjete, dobre strane života.

Ipak smo mi samo žene.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:31:06)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

postovi 3, a drvca 1

hvala

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:31:11)

e da i ja 4888...

s tim da čekam da server odradi računicu kako treba jedno 70 mi je zakinuto na komentarima i drvcima[sm=jezicek.gif]

uh da je meni toliko skupiti zato veceras igram sutra pa sve do kraja
ko nadje danas zlatno drvce

chuci -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:32:11)

IZVORNA PORUKA: chuci

pozvala te...klikni ispor i prihvati je za prijtelja :)
donosi poene :)

ne piše mi da je prihvatim nego da je dodam za prijatelja. kao da ja nju pozovem ponovo.

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:32:19)

4942 server odblokirao[sm=jezicek.gif]

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (12.3.2013 14:32:26)

e da i ja 4888...

uh da je meni toliko skupiti zato veceras igram sutra pa sve do kraja
ko nadje danas zlatno drvce

jel bilo zlatno? mene muz ubjeduje da je jucer vidio da je mala uhvatila zlatno, sta je on vidio?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>